Bachelor-tulokas Elina juoruaa Toffelle naisten kiusallisista salaisuuksista ja tekee pesäeroa kilpasiskoihinsa: ”Sellaisia persoonattomia tusinatyttöjä” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Bachelor-tulokas Elina juoruaa Toffelle naisten kiusallisista salaisuuksista ja tekee pesäeroa kilpasiskoihinsa: ”Sellaisia persoonattomia tusinatyttöjä”

Julkaistu: 16.4.2019 18:03

Bachelor Suomen viidennessä jaksossa koettiin yllätys, kun Toffea saapui tapaamaan uusi tulokas, Miss Suomi -semifinalistiksi yltänyt 23-vuotias espoolainen Elina.

Toffen ja Elinan ensitreffit sujuivat lupaavasti, ja nyt Elina tekee uhkarohkean ratkaisun: hän päättää avautua Toffelle muista naisista.

Elina kertoo, että naiset ovat jakautuneet kahteen leiriin. Toffe on heti kiinnostunut kuulemaan tilanteesta, ja Elina puhuu suunsa puhtaaksi:

– Samaa porukkaa ovat Tia, Jenna, Petra ja Minna, ja nyt mä olen heidän kanssa bondannut, nainen kertoo.

Oma tiivis porukkansa ovat Elinan mukaan Maria, Venla ja Daniela. Heistä Elinalla ei ole juuri hyvää sanottavaa.

– Se on se porukka, joka polttaa tupakkaa eikä puhu muille mitään, hän paljastaa.

Tämä kaikki on Toffelle uutta tietoa.

– Ai jaa? mies hämmästyy.

Elina kertoo huomanneensa, että Toffen läheisyydessä kolmikko muuttaa käytöstään.

– Venla, Daniela ja Maria käyttäytyy tosi eri lailla sun seurassa. Sen takia mä viihdyn tässä rennommassa ja luonnonläheisemmässä porukassa.

Avautuminen ei lopu tähän, vaan Elina jatkaa kertomalla, kuinka negatiivinen asenne naisilla on.

– Joku aina haisee tai on joku mekko tai ripsitupsu huonosti. Jäi sellainen kuva, että nämä tytöt on ehkä vähän mua pinnallisempia, hän sanoo.

Tulokas tekee selvän pesäeron pinnallisina pitämiinsä kilpasiskoihin:

– Jos sä tykkäät naisista, jotka on pinnallisia ja – ei nyt pahalla – mutta vähän sellaisia persoonattomia tusinatyttöjä, niin mä en ole sellainen, Elina täräyttää totisen näköiselle Toffelle.

Bachelor Suomi tiistaisin kello 21 Livillä ja Ruudussa.

Liv ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?