Kalifornialaisteinien elämästä tuli yksi 2000-luvun suurista tv-hiteistä – The Hills -sarjan juonenkäänteet mykistivät: näin tähdillä menee nyt

Julkaistu:

the hills
Rikkaiden nuorten elämää Los Angelesissa seurannut The Hills -sarja oli yksi 2000-luvun puolivälin suurista tv-hiteistä.
2000-luvun puolivälissä teinejä villitsi MTV:n eli Music Television -kanavan esittämä The Hills -sarja. Yhdysvaltalaisessa tosi-tv-sarjassa seurattiin varakkaiden teinien ja nuorten aikuisten elämää Kalifornian auringon alla. Sarja jatkoi jo aiemmin kanavalla nähdyn Laguna Beach: The Real Orange County -sarjan henkilöiden tarinoita.

The Hillsiä esitettiin vuosina 2006–2010 kuusi tuotantokautta. Sarjan päähenkilöinä nähtiin muodista kiinnostuneet Lauren ”L.C.” Conrad ja Heidi Montag sekä musiikkimaailmaan pyrkinyt Audrina Patridge. Lauren ja Heidi muuttivat sarjan aluksi kimppakämppään Los Angelesiin.

Sarjassa nähtiin, miten sen päähenkilöt bilettivät, nauttivat vapaudesta enkelten kaupungissa ja pyrkivät edistämään uriaan kilpailluilla aloilla. Mukana oli myös paljon draamaa ja päähenkilöiden keskinäisiä suhteita, deittailua ja eroja.

Lauren ja Heidi olivat kuin paita ja peppu, kunnes mukaan kuvioihin astui Heidin tuleva aviopuoliso, epäilyttävän oloinen Spencer Pratt. Lauren ja Spencer eivät tulleet toimeen alkuunkaan ja pian entisten parhaiden ystävysten välit viilenivät.


Sarjan päätyttyä julkisuuteen tihkui tietoja siitä, että suuri osa siinä nähdystä draamasta olikin tekaistua ja käsikirjoitettua. Tähden esittivät haastatteluissa väitteitä, joiden mukaan edes osa parisuhteista eivät olleet totta. Esimerkiksi Lauren Conradin ja Brody Jennerin suhde oli Glamour-lehden mukaan täysin tekaistu.

Yksi räikeimmistä tekaistuista asioista on ehkä Heidin ja Spencerin asunto. Sarjassa annettiin ymmärtää, että he asuivat hulppeassa ja suuressa talossa ja naapurin Enzo-poika leikki usein heillä.

Glamourin mukaan koti oli kuitenkin todellisuudessa Enzon perheen eikä suinkaan tosi-tv-parin. Enzon vanhemmat pysyttelivät lehden mukaan sen ajan piilossa makuuhuoneessa, kun kohtauksia kuvattiin heidän talossaan. Heidi ja Spencer asuivat todellisuudessa kilometrien päässä hulppealta talolta, Spencerin vanhempien luona.

The Hills -sarjan päätyttyä sen tähdet jatkoivat elämäänsä. Moni heistä on pysytellyt julkisuudessa ja osa on nähty myös muissa tv-sarjoissa.

Lauren Conrad

33-vuotias Lauren oli The Hillsin keskeisin hahmo. Hänet nähtiin sarjassa viiden tuotantokauden ajan. Laurenin haaveissa oli ura muotialalla ja hän työskentelikin harjoittelijana aluksi Teen Vogue -lehdessä. Nykyään hän on menestynyt muotisuunnittelija ja kirjailija.


Lauren deittaili The Hillsissä muun muassa kouluaikojen poikaystäväänsä Jasonia ja Brody Jenneriä. Sarjan jälkeen hän meni naimisiin poikaystävänsä William Tellin kanssa. Vuonna 2014 avioituneella parilla on yksi poika, 1-vuotias Liam. Tell tunnettiin aiemmin rockyhtye Something Corporaten kitaristina ja taustalaulajana, mutta sittemmin hän opiskeli lakia.

Lauren on perustanut The Hillsin jälkeen kaksi vaatemerkkiä ja toimii osakkaana reilun kaupan tuotteita myyvässä nettikaupassa. Hän on kirjoittanut yhdeksän kirjaa ja luonut menestyneen uran lifestylen ja muodin parissa.


MTV tiedotti alkuvuodesta, että The Hills -sarja palaa tämän vuoden kuluessa. Laurenin kerrotaan kuitenkin kieltäytyneen sarjasta, sillä hän haluaa keskittyä perhe-elämäänsä.

The Hills: New Beginnings -sarjan on määrä saada ensi-iltansa MTV:llä tänä vuonna.

Heidi Montag ja Spencer Pratt

The Hillsin ikoninen pariskunta, Heidi Montag ja Spencer Pratt ovat pitäneet yhtä aina sarjassa nähdyistä häistään saakka. Pari erosi lyhyesti vuonna 2010, mutta uusi valansa pian. Nykyään Heidillä ja Spencerillä on yksi poika, vuonna 2017 syntynyt Gunner.


Tosi-tv-pariskunta on tuttu näky julkisuudessa ja he ovatkin osallistuneet lukuisiin tosi-tv-ohjelmiin myös The Hillsin jälkeen. Heidät on nähty muun muassa Celebrity Wife Swap-, Celebrity Big Brother- ja Marriage Boot Camp: Reality Stars 2 -sarjoissa.

Heidi on kokeillut onneaan myös laulajana ja julkaissut yhden albumin. Superficial-nimeä kantanut levy sai murska-arviot ja se floppasi lopulta pahasti.

Mediassa on puitu runsaasti tosi-tv-parin värikästä ja myrskyisää suhdetta, mutta myös Heidin lukuisia kauneusoperaatioita. Hänelle tehtiin vuonna 2010 kymmenen kauneusleikkausta kerralla ja myöhemmin hän avautui katuvansa niitä ja tapaa, jolla hän muokkasi kehoaan.


Nykyään 32-vuotias Heidi on kertonut, että kauneusoperaatiot olivat vähällä koitua hänen kohtalokseen. Leikkausten valtava määrä oli liikaa ja hän luuli kuolevansa kipuihin. Hänelle annettiin sairaalassa kipulääkettä, jonka annosteluvirheen vuoksi hän kertoi sydämensä pysähtyneen.

– Kuolin minuutiksi, Heidi kertoi.

Kristin Cavallari

Yksi The Hillsin rakastetuimmista, mutta myös vihatuimmista hahmoista oli häikäilemätön Kristin Cavallari. Cavallari nähtiin jo Laguna Beach -sarjassa ja hän teki paluun tv-ruutuihin The Hillsin 5. tuotantokaudella. Cavallari ei pelännyt draamaa, deittaili mielellään muiden exiä ja puhui suunsa puhtaaksi. Hän saikin sarjassa aikaan ongelmia ja riitoja.


Nykyään Cavallari, 32, on naimisissa jenkkifutistähti Jay Cutlerin kanssa. Pari avioitui vuonna 2013 ja heillä on kolme lasta.


Cavallari on esiintynyt Yhdysvalloissa useissa tv-ohjelmissa, muun muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Lisäksi hänellä on oma tosi-tv-ohjelma Very Cavallari E!-kanavalla.

Whitney Port

Laurenin ystävänä ja kollegana Teen Voguessa nähty Whitney Port jatkoi sarjan jälkeen lupaavaa uraansa muodin parissa. Järkevänä ja vastuullisena sarjassa nähty Whitney on naimisissa entisen kollegansa, Tim Rosenmanin kanssa. Pari alkoi seurustella vuonna 2012 ja ilmoitti talvella 2017 odottavansa esikoistaan. Poika Sonny syntyi kesällä 2017.

Whitney nähtiin The Hillsin jälkeen sarjan spin-offissa, The Cityssä. Siinä seurattiin hänen elämäänsä muotimaailman huipulla New Yorkissa.


Audrina Patridge

Tummatukkainen Audrina Patridge etsi The Hillsin aikoihin itseään ja paikkaansa musiikkimaailmassa. Levy-yhtiössä työskennellyt nuori nainen oli jumissa on-off suhteessa pahamaineisen Justin Bobbyn kanssa. Kaksikon suhde kukoisti aina hetken, mutta syöksyi sitten jälleen alamäkeen.

Myöhemmin Patridge deittaili BMX-pyöräilijä Corey Bohania. Heidän monimutkainen suhteensa päättyi useita kertoja eroon, mutta vuonna 2015 Bohan yllättäen kosi rakastaan. Patridge vastasi kyllä ja parin esikoistytär Kirra syntyi vuotta myöhemmin. Pian sen jälkeen pari avioitui.


Onni ei kuitenkaan kestänyt, vaan Patridge haki sekä avioeroa että lähestymiskieltoa puolisolleen vain reilua vuotta myöhemmin. Syynä oli hänen mukaansa Bohanin väkivaltaiset raivokohtaukset ja parisuhdeväkivalta. Lähestymiskiellon tarkoituksena oli suojella Patridgea sekä parin tytärtä.

Sittemmin Patridge palasi vanhan kultansa, The Hills -sarjassakin nähdyn muusikko Ryan Caberan luo. Suhde ei kuitenkaan kestänyt tälläkään kertaa, vaan päättyi eroon viime syksynä.

The Hillsin jälkeen Patridge on nähty muutamissa tv-sarjoissa ja hänen kerrotaan palaavan suosikkisarjan uusintaversioon.


Justin Bobby

Karski moottoripyörämies ja rokkari Justin Bobbyn ikuinen on-off suhde Audrinan kanssa on Cosmopolitanin mukaan historiaa. Sen sijaan Bobby seurustelee lehden mukaan maailmankuulun sometähden, Lindsey Pelasin kanssa. Pelasilla on Instagramissa huimat 8,7 miljoonaa seuraajaa.


Justin tekee Cosmopolitanin mukaan myös töitä rakkaansa kanssa ja pari esiintyy yhdessä. Lisäksi rokkari tekee musiikkia BobbyrocK-taiteilijanimellä. Lisäksi Justinilla on Kaliforniassa Brush Your Hair -niminen parturikampaamo.


Brody Jenner

Kardashianien klaaniin kuuluva Brody Jenner oli yksi The Hillsin komistuksista. Jenner deittaili Lauren Conradia, mutta parin suhde oli monimutkainen. Sarjan jälkeen Lauren paljasti haastattelussa, että hänen Jennerin suhde olikin vain kulissia.

Sarjan jälkeen Caitlyn Jennerin poika ja Kardashianin klaanin nuorimmaisten, Kendallin ja Kylien velipuoli deittaili laulaja Avril Lavignea. Rakkaus ei kestänyt, mutta pian Jenner iski silmänsä malli Kaitlynn Carteriin. Pari rakastui ja häitä vietettiin viime vuonna.


35-vuotias Jenner on nähty myös Kardashianit-tosi-tv-sarjassa yhdessä perheensä kanssa.


Lähteet: People, Glamour, Cosmopolitan, Daily Mail

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt