Kauan odotetun Leijonakuninkaan pitkä traileri julkaistiin – Simba, Mufasa ja Scar suoraan kuin Avarasta Luonnosta

Julkaistu:

Simba, Mufasa, Pumba ja Scar näyttävät jokaista karvaansa myöten eläviltä.
Disney on julkaissut trailerin 7. heinäkuuta ensi-iltaan tulevasta Leijonakuningas -elokuvan uusintaversiosta.

Ja se näyttää varsin komealta.Kun Disneyn 32. kokopitkä animaatioelokuva Leijonakuningas (The Lion King) sai ensi-iltansa 1993, siitä tuli sukupolvikokemus. Elokuva myi ennätyksellisesti lippuluukuilla ja oheistuotteissa.

Siksi fanit ottivat jännittyneenä vastaan tiedon, jonka mukaan Disney tekee uuden digitaalisen version rakastetusta elokuvaklassikosta.

Onnistuuko elokuvan uusi versio?
Vanhasta kaartista on jäljellä enää ääninäyttelijä James Earl Jones, joka lainaa jo toistamiseen äänensä Mufasa -leijonalle.

Toisin kuin piirretyssä Leijonakuninkaassa, tulevan elokuvaversion kaikkien leijonien ääninäyttelijät ovat afroamerikkalaisia. Simbana kuullaan Donald Gloveria ja Nalana poptähtenä paremmin tunnettua Beyoncé Knowles-Carteria.


Trailerin perusteella monia kohtauksia ja kuvakulmia on kierrätetty sellaisenaan vanhasta klassikosta. Unohtamatta samaa musiikkia. Se varmasti lämmittää alkuperäisen elokuvan faneja.

Silti se saa toivomaan, että valkokankaalla nähtäisiin rohkeampia ratkaisuja, eikä pelkkää vanhan uudelleenkuvittamista.

Eläimet näyttävät trailerissa jokaista karvaansa myöten komeilta ja eläväisiltä. Kuin Avaraa Luontoa katsoisi.

Vasta heinäkuussa nähdään, miten hyvin elokuva säilyttää vanhan version hengen tai vaihtoehtoisesti luo jotain uutta.