Kyösti Mäkimattila hämmensi roiseilla eleillään suorassa Tähdet, tähdet -lähetyksessä – tuomaristolla oli valmiina erikoinen selitys - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Kyösti Mäkimattila hämmensi roiseilla eleillään suorassa Tähdet, tähdet -lähetyksessä – tuomaristolla oli valmiina erikoinen selitys

Kyösti Mäkimattila heittäytyi rokkariksi esittäessään Dingon Rio Ohoi! -kappaleen Tähdet, tähdet -finaalissa.

7.4.2019 20:25

Sunnuntaina kisataan Tähdet, tähdet -finaali, jossa toisistaan ottavat mittaa iskelmätähti Kyösti Mäkimattila ja Jussi Rainio.

Ensimmäisenä lavalle pääse Mäkimattila. Hän aloitti show’n menevällä tulkinnalla Dingon Rio Ohoi! -kappaleesta. Iskelmätähti oli muuntautunut kappaletta varten katu-uskottavaksi rokkariksi kajaaleineen ja näyttävine asuineen.

Kesken esityksen hänet nostettiin tanssijoiden käsivarsille ja hän leijui korkeuksissa kuin aito rocktähti.

Mäkimattila pomppi ja jorasi ympäri esiintymislavaa aidon rokkikukon elkein. Hän myös istui lavalla olevan monitorin päällä ja liikehti siinä rytmikkäästi.

Tuomaristo vakuuttui Mäkimattilan energisestä esityksestä.

– Hänhän siis lensi! Hän oli irti lattiasta. Kyösti sua on välillä vähän vaikea lukea, kun olet niin pidättäytyväinen, Maria Veitola totesi.

Veitola sanoi, ettei laulajasta saa aina selvää, haluaako Mäkimattila olla lavalla vaiko ei. Hän kuitenkin kertoi olettavansa juuri nähdyn esityksen perusteella, että luultavasti halusi.

– Yksi suosikkiesityksistäni sulta. On ihanaa nähdä, että sä hikoilet, hengästyt ja nautit, Veitola sanoi.

Tv-persoona pani kuitenkin merkille Mäkimattilan roisin liikehdinnän monitorin päällä.

– Jäi epäselväksi, että miksi hän hinkutti itseään tohon monitoriin? Kutiseeko hänellä…? Veitola kyseli.

Rockmaailmaan perehtynyt Juhani Merimaa selvensi nopeasti, mistä monitorin ”hinkkaamisessa” mahtoi olla kyse. Hän kertoi, että kulmamonitorit ovat olennainen osa rocktähtien esiintymistä ja erilainen liikkuminen niiden luona kuuluu aisaan. Myös pieni ”hinkuttaminen”.

– Kurkku tulee hyvin esiin puntista, Merimaa tokaisi.

– Retro-Kyösti osoitti rakkauden kulmamonitoria kohtaan. Näin voimakasta osoitusta en ole vielä nähnyt, hän jatkoi hymyssä suin.

Myös tv-katsojat kommentoivat Mäkimattilan rockeleitä Twitterissä.

– Kurkku tulee esiin monitorista. Mitä täällä tapahtuu, kyseli eräs Twitter-käyttäjä.

– Mä äänestän ehkä Juhani Merimaata, toinen jatkoi.

– Juhani Merimaa ainakin on valmiina Tähdet, tähdet -finaaliin kommentoidessaan Kyösti Mäkimattilan rakkauden tunnustusta lavamonitorille, kolmas totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?