Koko heimo käänsi selkänsä Veronicalle Selviytyjissä – teki ratkaisun, joka kostautui tylysti heimoneuvostossa: näin hän selitti päätöstään

rac

Julkaistu:

Selviytyjät Suomi
Veronica Verho pudotettiin sunnuntaina Selviytyjistä. Radiojuontajalla oli mahdollisuus pelastautua, mutta hän jätti sen käyttämättä.


Kisa koveni jälleen sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa, kun juonittelu ja selkään puukotus pääsi aivan uudelle tasolle. Jaksossa äänestettiin lopulta ulos YouTube-tähti ja radiojuontaja Veronica Verho. Veronica sai heimoneuvostossa kaikkien äänet, myös omien liittolaistensa.

Veronican kohtaloksi koitui sama juoni, joka sinetöi viime viikolla kotimatkalle lähetetyn Lotan lähdön: Kim Heroldin kostoretki.

Sunnuntain jaksossa nähtiin, miten Lola Odusoga nappasi omaksi yllätyksekseen koskemattomuuden ja sai kaulaansa äänestyksessä suojaavan koskemattomuusriipuksen. Heimo juoni kilpailun jälkeen ahkerasti ja harkitsi pitkään äänestävänsä ulos monia käytöksellään ärsyttäneen Kimin.

Kim kuitenkin halusi palavasti eroon Veronicasta, jonka hän koki pettäneen itsensä. Veronica äänesti kisan alussa yhdessä Lotan, Hanneksen ja Tuulin kanssa Kimin liittolaisen, Sauli Koskisen ulos kilpailusta. Asiasta suivaantunut Kim on määrätietoisesti lähettänyt kotimatkalle heistä yhden toisensa perään.

– Olin tulilinjalla ehdottomasti sen takia, että tiputimme

Yllättäen Kim sai kostoretkelleen mukaan koko heimon ja lopulta kaikki äänestivät Veronicaa ja Kim sai ainoastaan yhden, Veronican antaman, äänen.

Kohtalonsa jo etukäteen aavistaneella Veronicalla oli mahdollisuus pelastautua heimoneuvostossa, sillä Tuuli tarjosi hänelle pakokeinoa tilanteesta. Aerobic-mestarin hallussa oli koskemattomuusamuletti, jolla hän tarjoutui pelastamaan Veronican illan äänestyksessä.


Veronica kuitenkin kieltäytyi amuletista. Heimoneuvoston jälkeen hän selitti päätöstään kameroille. Veronica kertoi, ettei halunnut käyttää Tuulin amulettia, sillä toivoi Tuulin voittavan koko kisan ja uskoi tämän tarvitsevan amulettia itse myöhemmin.

– Mä kieltäydyin ottamasta sitä, koska toivoisin, että hän olisi siellä finaalissa, hän selitti kameroille.

Veronica myönsi, että pudotuksen jälkeen hänen tunteensa olivat erittäin sekavat. Veronicaa hotellilla odottaneet Lotta ja Vilma olivat päällä puuhun lyötyjä hänen putoamisestaan.

– Mitä ihmettä? Me ei kyllä odotettu tätä! Odotit sä? he kysyivät hämmentyneinä.

Veronica kertoi, että hän tajusi eräästä asiasta heti, että oli vaarassa pudota.

– Kaikki juoni keskenään, mutta kukaan ei juoninut mun kaa. Tiesin samantien. Tiesin myös siitä, että Kim halusi kostaa mulle ja Lotalle ja tiesin, että olen seuraava.

– Ne oli arponut, kumpi on pelin kannalta järkevämpää, minä ensin vai Kim ensin.


Hotellihuoneeseensa päästyään Veronica ryntäsi heti peilin eteen tarkistamaan miltä hän näyttää. Radiojuontaja oli häkeltynyt rusketuksestaan ja siitä, että pääsi näkemään kasvonsa ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon.

– Sitä mä koitin puhua ihmisille, että mä en esimerkiksi muista, miltä mä näytän. Jonkin aikaa tuijotin itseäni peilistä ja tajusin, että ai tolta mä näytän. Jos oli vaikka veden pinta, siitä yritettiin heti peilata, hän selosti.

Myös ensimmäinen suihku kolmeen viikkoon houkutteli.

– Mulla ei ole kolmeen viikkoon kuivunut tukka ollenkaan. Nyt mä tunnen sen, että se ei oo enää märkä vaan likainen.

Veronica epäili, että seuraavana kilpailusta tippuu Kim, jonka pään kaikki ovat halunneet pölkylle jo viikkojen ajan.

– Nyt hän on saanut kostaa, mutta hän saa kyllä maksaa siitä vielä, hän totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt