Temptation Islandin Jannen ja sinkku-Jonnan suhde lävähti esiin somessa jo ennen tv-esitystä – tuottaja paljastaa seuraukset: ”Puhutaan mittavista summista” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Temptation Islandin Jannen ja sinkku-Jonnan suhde lävähti esiin somessa jo ennen tv-esitystä – tuottaja paljastaa seuraukset: ”Puhutaan mittavista summista”

Tuottaja Tiina Väisänen paljastaa, mitä sopimusta rikkoville osallistujille ohjelmassa käy.

22.3.2019 7:04

Temptation Island Suomi päättyi torstaina dramaattisesti, kun ohjelmaan parina osallistuneet Janne ja Tia jättivät leikin kesken vain muutaman jakson jälkeen.

Tapahtumat eskaloituivat, kun Janne meni pettämään puolisoaan vain kahdeksan tunnin jälkeen. Mies löysi saarelta sinkku-Jonnan, jonka kanssa on nykyään seurustelee.

Somessa alkoi kuplia sarjan alettua, kun monet huomasivat Jonnan ylistäneen rakkauttaan Janneen Instagram-tilillään. Keskustelua käytiin niin pikaviestipalvelu Jodelissa kuin keskustelupalstoilla.

Pian selviä ohjelman loppuratkaisua paljastavat kuvat poistuivat. Alkoi uusi keskustelu siitä, rikkoiko Jonna kuvia julkaistessaan ohjelmaan sisältyviä salassapitosopimuksia?

Ohjelman tuottaja Tiina Väisänen vastaa IS:lle, että kyllä.

– Osallistujien puolesta kirjoitetaan salassapitosopimukset. Toki tapauksia käsitellään aina yksittäisesti tilanteen mukaan, Väisänen kertoo.

Väisänen ei voi paljastaa sopimusten tarkempaa sisältöä tai sitä, kuinka paljon sopimussakko tarkalleen on. Sellainen on kuitenkin kirjoitettu jokaiseen sopimukseen.

– On kyse mittavista summista, erityisesti näille henkilöille, Väisänen kommentoi.

Hän on itse joutunut muistuttamaan, että osallistujat eivät saa paljastaa ohjelman tapahtumia etukäteen. Näin kävi muun muassa Jonnan ja Jannen tapauksessa. Toistaiseksi pari on selvinnyt varoituksella.

– Tässä tilanteessa ei olla ainakaan vielä menty eteenpäin sopimussakon kanssa, hän selvittää.

Väisänen kertoo, että ohjelmaan osallistuneilla henkilöillä on ollut vaikeuksia pitää sen juonenkäänteitä salaisuutena aikaisemminkin.

– Viime vuonna oli vähän sama tilanne Even ja Danin kanssa. Ei virallisesti rikottu sopimusta, mutta laitettiin Instagramin tarinoita samalta sohvalta ja sellaista.

– Tässä on lähtökohtaisesti kyse siitä, että halutaan tuoda esiin vihjaillen lopputulosta

Väisänen painottaa, että sopimussakko on kirjattu salassapitosopimukseen syystä.

– Tällainen ei ole missään nimessä hyväksyttävää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?