Janne bongasi sinkku-Jonnan heti ensimmäisissä bileissä Temptation Islandilla ja petti estoitta – nyt tuore pari kertoo, miten asiat eskaloituivat - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Janne bongasi sinkku-Jonnan heti ensimmäisissä bileissä Temptation Islandilla ja petti estoitta – nyt tuore pari kertoo, miten asiat eskaloituivat

Janne ja Jonna kertovat yhteishaastattelussa, mitä tv-kuvausten jälkeen tapahtui.

Janne bongasi viettelysten saarelta itselleen uuden rakkauden jo ensimmäisenä iltana.

21.3.2019 22:25

Jannen matka Temptation Islandilla jäi torsoksi, kun hän ja tyttöystävä Tia poistuivat ohjelmasta neljännen jakson lopussa. Tia oli saanut ohjelmasta tarpeekseen nähtyään Jannesta yhden ainoan iltanuotiovideon, jolla tämä suutelee sinkku-Jonnaa ja viettää tämän kanssa yhteisen yön.

Janne ja Tia lähtivät viimeiseltä iltanuotiolta pariskuntana, mutta sen jälkeen alkoikin tapahtua.

Janne pyyteli käytöstään anteeksi Tialta vielä viimeisellä iltanuotiolla. Kotiin päästyä miehellä oli jo toinen ääni kellossa.

Kun Thaimaan-reissusta on vierähtänyt muutama kuukausi, Janne kertoo, ettei oma toilailu harmita häntä pätkääkään.

– Ei kaduta yhtään, mitä siellä tapahtui. Kaikki meni loppujen lopuksi hyvin, mies myhäilee ja myöntää seurustelevansa nyt Jonnan kanssa.

  • Voit katsoa parin yhteishaastattelun jutun pääkuvan paikalla sijaitsevalta yllä olevalta videolta!

Rinnalla seisova Jonna myöntää asian.

– No joo... Seurustellaan, vaaleaverikkö mutisee.

Janne ja Tia olivat melko viileissä tunnelmissa ohjelman pressitilaisuudessa.

Janne kertoo suhteen etenevän vauhdilla, sillä hän on muuttamassa pian Imatralta Jonnan luokse Helsinkiin. Jonna puolestaan ei olisi ikinä uskonut, että voisi löytää ohjelmasta miehen, jonka kanssa aloittaa parisuhteen.

– Kyllä mä siihen hakemukseen laitoin, että haluisin uusia kavereita ja kokemuksia, ehkä rakkauttakin. Mut nyt jälkeenpäin, kun muistelen, niin en olisi uskonut!

Onko pari sitten kovinkin rakastunut?

– No kyllä me ollaan, Janne hymyilee.

– No joo... ollaan, Jonna komppaa kainostellen.

Jonnan ja Jannen suhde leimahti heti.

Jannea harmittaa ainoastaan se, että aika Temptation Islandilla jäi lyhyeksi, koska Tia halusi lähteä kotiin. Suhde Tiaan päättyi lopullisesti pian kotiinpaluun jälkeen.

– Kun sain puhelimeni pudottuani ohjelmasta, Janne laittoi viestiä ja sovittiin, että hän tulee mua kentälle vastaan, Jonna kertoo.

– Sen jälkeen ollaan erossa ehkä korkeintaan max viikko. Tiiviisti oltu yhdessä ja hengailtu, hän jatkaa.

Vaikka Jannen toiminta saarella vaikutti varsin törkeältä Tiaa kohtaan, hän ei toimisi toisin, jos voisi tehdä kaiken uudestaan.

– En, en tekisi mitään toisin, Janne sanoo.

 

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa. TIS Extra torstaisin heti ohjelman jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?