Janne petti puolisoaan avoimesti Temptation Islandilla vain 8 tunnin jälkeen – täysin romahtanut Tia päättää parin matkan ryminällä

rac

Julkaistu:

temptation island
Jannen ja Tian matka Temptation Islandissa päättyy ennennäkemättömän lyhyeen.
Temptation Island Suomien neljännessä jaksossa nähdään yksi ohjelaman historian dramaattisimpia kohtauksia, kun imatralaiset Janne ja Tia jättävät leikin kesken käytännössä ensimmäisen illan jälkeen.

Janne ehti olla erossa Tiasta vain noin kahdeksan tuntia, kun hän jo suuteli avoimesti sinkku-Jonnan kanssa hotellihuoneessa. Janne päätyi yöksi Jonnan kanssa samaan sänkyyn useaan otteeseen seuraavien päivien aikana. Miesten iltanuotiolla Janne oli jo melko nöyrää poikaa.


– Sehän voi miettiä vähän kaikenlaista. On tullu hölmöiltyä täällä. Toivottavasti ei ole ihan maassa, Janne naureskeli ensimmäisen iltanuotion jälkeen.
  • Voit katsoa parin dramaattisen iltanuotion yllä olevalta videolta.

Tia romahti ensimmäisestä iltanuotiosta täysin ja vetäytyi ohjelmasta muutamaksi päiväksi. Janne otti ja vei Jonnan treffeille kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Toisella iltanuotiolla Jannelle paljastui viimein totuus siitä, että Tia on halunnut jättää leikin kesken.

– Mulla ei oo sulle videota, sillä Tia ei ole ollut täällä enää kahteen päivään. Tia totesi ensimmäisen iltanuotion jälkeen, että hänellä ei ole enää parisuhdetta, ohjelman juontaja Sami Kuronen täräytti puupölkyllä istuvalle miehelle.


Pian iltanuotiolle käveli Tia, joka halusi Jannelta vastauksia.

– Sä olet pettänyt mun luottamuksen ja olet loukannut mua ihan vitun pahasti. Onks sulla jotain sanottavaa, Tia tenttasi.

– Pyydän anteeksi. Haluaisin kyllä jatkaa sinun kanssasi vielä. Mutta sinä teet sen päätöksen, Janne vastasi.

Kuronen tarkensi, että Janne petti Tiaa avoimesti kummissakin bileissä. Juontaja pyysi Jannea kertomaan rehellisesti, mitä hänen ja Jonnan välillä tapahtui saarella.

– Siinä oli jotain ihastumisen tunteita. Ensimmäisissä bileissä suudeltiin ja sängyssä nukuttiin, mutta siellä ei muuta tapahtunut. Toisissa bileissä saatettiin pari pusua vaihtaa ja samassa sängyssä nukuttiin, Janne kertoi nöyränä.


Aikaisemmassa parisuhteessaan petetty Tia on kuulemastaan järkyttynyt.

– Kaikesta, mitä meillä oli siun kaa. Kaikki vaan v*ttu yhen illan aikana pyyhittiin pois. Sie tiiät minun taustat ja miten rankka parisuhde miulla on ollu ja silti sie teet näin, Tia tilitti.

– Tekemätöntä ei saa tekemättömäksi. Pyydän anteeksi, Janne vastasi.

– Mie en tiiä riittääks se enää, Tia vastasi.

Kuronen päättää parin viimeisen iltanuotion viimeiseen kysymykseen siitä, poistuvatko he saarelta yksin vai pariskuntana.

– Poistumme täältä pariskuntana toistaiseksi. En osaa sanoa, onko ratkaisu pysyvä vai ei, Tia jyrähtää.

Kun kaksikko kävelee pois nuotiolta, Tia tiedustelee, kävikö Janne treffeillä kenenkään kanssa.

– Kävin, Jonnan, mies myöntää.

– Oliko kivaa, Tia kysyy jääkylmästi.

– Ihan siistiä, Janne kuittaa.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt