Linda Lampenius paljastaa viimein, kuinka alun perin päätyi Playboy-lehteen – puhelinluettelosta löytynyt kuvaaja iski tiskiin rohkean ehdotuksen

Julkaistu:

Huippuviulisti paljastaa haastattelussa, kuinka alun perin päätyi Playboy-lehteen.
Huippuviulisti Linda Lampenius ponnahti megajulkkikseksi Suomessa viimeistään poseerattuaan Playboy-lehdessä vuonna 1998.

Lampenius kertoo AlfaTV:n Kuvia ja käännekohtia -ohjelmassa, kuinka päätyi alun perin lehden kuvauksiin käsittämättömän sattuman kautta.

– Tarvitsin sellaisen headshotin, joka oli yksinkertainen mustavalkokuva kasvoista. Varasin sitä varten naiskuvaajan puhelinluettelon keltaisilta sivuilta, Lampenius kertoo ohjelmassa.

– En halunnut mennä kenenkään miehen luo, koska en tuntenut heitä, hän lisää.

Kuvaaja sattui olemaan Alison Reynolds, joka kuvasi Lampeniusta koko päivän.

– Kuvista tuli ihania. Herkkiä mustavalkokuvia. Puhuimme viulunsoitostani ja hän kysyi, voisimmeko puhua jutustani sellaiselle tyypille kuin Hugh Hefner, Lampenius selittää.


Lampenius ei ollut koskaan kuullutkaan Playboysta.

– Tuli ensin sellainen inhottava olo. Ajattelin, että se on pornolehti ja ihmettelin, miksi tämä mukava nainen ehdottaisi minulle sellaista, hän kertoo.

Lampeniukselle valkeni pian, että Reynoldsin aviomies ja Hefner olivat pitkäaikaiset ystävykset. Hän suostui pyyntöön.

– Sanoin, että okei, saat kertoa minusta. Sitten he ottivat minuun yhteyttä.

Hefner halusi tavata Lampeniuksen heti kasvotusten. Loppu oli historiaa.

– Hän sanoi, että minulla oli samanlainen aura kuin Marilyn Monroella. Hän kertoi kaikista näyttelijöistä, jotka olivat olleet Playboyn kannessa ja tarjosivat minulle samanlaista diiliä. Siitä se lähti, Lampenius summaa.


Lampenius päätyi tienaamaan kansijutusta nykyrahassa satoja tuhansia euroja.

Nykyään suomenruotsalaiseen taiteilijaperheeseen syntynyt Linda Lampenius asuu Ruotsissa yhdessä puolisonsa Martin Cullbergin kanssa. Lampenius on Ruotsissa erittäin tunnettu, sillä hän on esiintynyt esimerkiksi maan kuninkaallisten juhlissa. Hänet on myös listattu yhdeksi Ruotsin rakastetuimmista suomalaisista.

Kuvia ja käännekohtia AlfaTV:llä tiistaisin klo 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt