Gladiaattorit-voittaja Janica kadotti naiselliset muotonsa – vasta silikonirinnat palauttivat itseluottamuksen: ”Miksi mä peittelisin niitä?”

Julkaistu:

gladiaattorit
Viime kaudella naisten sarjan voittanut Janica Timonen liittyy tänä vuonna Gladiaattorien joukkoon.
Legendaarinen Gladiaattorit palaa ruutuihin 21. huhtikuuta MTV3:lla. Ohjelman sjuontaa Viivi Pumpanen ja ohjelman asiantuntijajäsenenä on alkuperäisen sarjan Mika ”Mohikaani” Ounaskari. Antero Mertaranta on ohjelmassa mukana selostajana.
Yksi Gladiaattoreista on edelliskauden naisten sarjan voittanut Janica Timonen, 27. Hänen Gladiaattorinimensä on Seireeni.


Voitto ei merkittävästi muuttanut oululaisen kuntosali- ja kauneusalan yrittäjän arkea. Ihmiset ovat kuitenkin tunnistaneet kaunottaren julkisilla paikoilla.

– He tulevat juttelemaan ja haluavat ottaa kuvan. Paljon tulee myös somen kautta viestejä, Janica kertoo ohjelman pressitilaisuudessa lisäten, että viestit ovat pääosin asiallisia.

– Ei tule mitään treffipyyntöjä tai sellaisia. Kehuja tulee paljon, se on kivaa, hän nauraa.
Janica harrastaa myös fitnessurheilua. Janica aloitti matkansa lajin parissa Fitnessmalli-kilpailusta vuonna 2010. Vuonna 2014 hän kilpaili Body fitneksessä ja nosti junioreiden MM-mestaruuden raakapenkissä 2013. Vuonna 2017 Janica voitti fitneksen Shape-sarjan EM-mestaruuden.

Fitnessurheiluun liittyy paitsi rankka harjoittelu, myös vahvasti myös ulkonäölliset aspektit. Niistä Janica ei arkaile puhua.

– Kauneusleikkaukset on jokaisen henkilökohtainen asia ja valinta. Ne liittyvät vahvasti fitnessurheiluun, enkä näe siinä mitään ongelmaa, hän tuumaa.

– Mutta en silti sano, että täytyisi vaikka olla silikonirinnat. Totta kai se tasapainottaa urheilullista kroppaa, mutta se on silti täysin kaikkien oma valinta.

Janicalla on itsellään silikoni-implantit. Hän on huomannut, että kauneusleikkaukset ovat alalla arkipäivää. Ne eivät myöskään ole enää samanlainen tabu kuin aikaisemmin.

– Se on todella yleistä ja yleistymässä koko ajan.


Rintaleikkauksessa käyminen kasvatti erityisesti Janican itseluottamusta.

– Itselläni syy ottaa silikonit oli puhtaasti se, että rasva lähti rinnoista ja niitä ei enää yksinkertaisesti ollut, hän selvittää.

– Minulla on paljon itsevarmempi olo niiden kanssa ja olen todella tyytyväinen siitä, että olen käynyt ottamassa ne. Mielestäni siinä ei ole mitään pahaa. Ja kun olen iloinen siitä asiasta, niin miksi mä peittelisin niitä tai olisin siitä hiljaa, Janica summaa.

Eniten Gladiaattorien kuvauksissa Seireeni yllättyi kuvausten haastavuudesta. Käsien hermosärky äitiyi loppuvaiheessa kuvauksia piinaavaksi.

– Siihen fyysisyyteen varautui, mutta kyllä se hermosärky viimeisenä kahtena päivänä tuli silti yllätyksenä. Tuli niin paljon tällejä, roikkumista ja puristamista, niin hermosto ei pysynyt mukana, hän summaa.

Gladiaattorit 21. huhtikuuta alkaen sunnuntaisin MTV3:lla klo 19.30.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt