J. K. Rowling teki häkellyttävän paljastuksen Harry Potter -hahmojen takaa - kahdella velholla intensiivinen rakkaussuhde

Julkaistu:

Harry Potter
J.K. Rowling on paljastanut uutta tietoa Harry Potter -kirjojen tarinan taustalta.
Harry Potter -kirjasarjastaan tunnettu kirjailija J.K. Rowling on useasti kertonut haastatteluissa, että kirjoista tuttu velho Albus Dumbledore on homoseksuaali. Nyt kirjailija on paljastanut asiasta hieman lisää, kertovat muun muassa Vanity Fair ja Radio Times.

Dumbledoren rakkauselämää ei ole koskaan kuvattu Harry Potter -sarjan kirjoissa tai elokuvissa. Nyt Rowling on kertonut, että Dumblerdore ja Gellert Grindelwald, joka kirjasarjasta tunnetaan Lordi Voldemortin jälkeen maailman mahtavimpana pimeyden velhona, olivat rakastavaisia ja suhde oli myös seksuaalinen.


– Suhde oli todella intohimoinen. Se oli kiihkeä rakkaussuhde, mutta kuten missä tahansa suhteessa, ei toinen osapuoli voi koskaan tietää, mitä toinen oikeasti tuntee. Toisen tunteita ei voi tietää. Voi vain uskoa tietävänsä, Rowling sanoo.

Rowling lisäsi, ettei hän ole niinkään kiinnostunut suhteen seksuaalisesta puolesta, vaan siitä, mitä kaksikko tunsi toisiaan kohtaan.

Jää nähtäväksi näemmekö Dumbledoren rakkauselämästä pilkahduksia tulevissa Ihmeotukset-elokuvissa.

Harry Potter jo miehen iässä

Ensimmäinen J.K. Rowlingin kirjoittama Harry Potter -kirja julkaistiin 20 vuotta sitten. Kirjoja seurasi maailmanmenestykseen yltänyt elokuvasarja, jonka päätähdistä Daniel Radcliffesta, Emma Watsonista ja Rupert Grintistä tuli supertähtiä.

Rowlingin ensimmäinen Harry Potter -kirja oli nimeltään Viisasten kivi.

Harry Potterin ehkä tärkein tunnusmerkki on hänen otsaansa koristava salaman muotoinen arpi. Arpi on seuraus kuolettavasta loitsusta, jonka velho Lordi Voldemort lausui Potterin ollessa vasta lapsi. Tuolloin Voldemort murhasi Potterin vanhemmat ja yritti tappaa myös pikkuruisen Harryn siinä kuitenkaan onnistumatta. Murhayrityksestä jäi Harryn otsaan salaman muotoinen arpi.

Brittiläisen J. K. Rowlingin luoma Harry Potter on niittänyt vuosien ajan valtavaa suosiota maailmalla. Potterin tarina on kerrottu seitsemässä kirjassa ja kahdeksassa elokuvassa, ja velhohahmolla on miljoonia intohimoisia faneja ympäri maailmaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt