Love Island -tähti on kuollut vain 26-vuotiaana – löydettiin elottomana metsästä

Julkaistu:

suru-uutinen
Love Island -sarjasta tuttu Mike Thalassitis on useiden brittilehtien mukaan kuollut.
Useat brittilehdet uutisoivat, että Britannian Love Island -sarjasta tuttu Mike Thalassitis on kuollut 26-vuotiaana. The Mirrorin mukaan Thalassitis löydettiin perjantaina kuolleena Essexistä, kotinsa lähellä sijaitsevasta metsästä.

Daily Mailin mukaan Thalassitisin manageri vahvisti suru-uutisen lehdelle. Tosi-tv-tähden kuolinsyy ei lehden mukaan ole vielä tiedossa.

Thalassitis oli entinen jalkapalloilija, joka nähtiin ammattilaisuransa jälkeen tosi-tv-ohjelmissa. Hyökkääjänä pelanneen miehen viimeisin jalkapalloseura oli Margate vuonna 2017.

Thalassitis tunnetaan parhaiten Suomessakin nähdystä Love Island -sarjasta, jossa hän etsi rakkautta vuonna 2017. Pahikseksi sarjassa noussut mies sai sen myötä lempinimen ”Muggy Mike” ja herätti runsaasti huomiota tv-katsojissa.


Thalassitis rakastui lopulta Celebs Go Dating -ohjelmassa tosi-tv-tähti Megan McKennaan. Pari seurusteli Mirrorin mukaan noin seitsemän kuukauden ajan, mutta päätyi lopulta eroon.

Thalassitisin viimeiset kuukaudet olivat täynnä surua, sillä hänen paras ystävä Danny Cutts kuoli jouluaattona. The Sunin mukaan myös Thalassitisin isoäiti kuoli vain muutama päivä sitten. 94-vuotiaan isoäidin menettäminen oli lehden mukaan tosi-tv-tähdelle kova paikka.

Sunin mukaan Thalassitisin oli määrä avata pian oma ravintola. Asia oli tarkoitus paljastaa julkisuudessa ensi viikolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt