Alikersantti Matias, 19, jatkaa uljasta voittokulkuaan Haluatko miljonääriksi? -sarjassa – törmää oljenkortta käyttäessään pahaan ongelmaan - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Alikersantti Matias, 19, jatkaa uljasta voittokulkuaan Haluatko miljonääriksi? -sarjassa – törmää oljenkortta käyttäessään pahaan ongelmaan

Julkaistu: 15.3.2019 16:11

Matias Vanhanen jatkaa voittokulkuaan ohjelmassa, kunnes eteen tulee stoppi.

Matias Vanhanen, 19, Helsingistä teki viime viikolla suuren vaikutuksen Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa. Nuorukainen yllätti niin katsojat kuin ohjelman juontaja Jaajo Linnonmaahan uskomattomalla yleistietämyksellään.

Tämän viikon jaksossa armeijasta lomilla oleva varusmies jatkaa rohkeaa pelaamistaan. Matias aloittaa tällä viikolla 15 000 euron kysymyksellä ja luottaa omaan intuitionsa säästellen oljenkorsia.

  • Voit katsoa katkelman ohjelmasta yllä olevalta videolta!

– Mikä valtio on Afrikassa sijaitsevan Lesothon ainoa rajanaapuri, Jaajo kysyy.

Asiaa puntaroituaan Matias lukitsee vastauksen rohkeasti pelkän mututuntuman perusteella.

Matias jatkaakin voitokasta etenemistään siihen saakka, että Jaajo esittää kysymyksen hänen heikommasta osaamisalueestaan, urheilusta.

– Helsingin olympialaisten avajaisissa 1952 Paavo Nurmi sytytti olympiatulen stadionilla, mutta kuka sytytti tulen stadionin tornissa, Jaajo kysyy.

Vaihtoehdot ovat A: Veikko Hakulinen, B: Hannes Kolehmainen, C: Ville Ritola ja D: Tapio Rautavaara.

– Tämä on mielenkiintoinen kysymys. Jos oikein muistan, niin Tapio Rautavaara oli myös laulaja, mutta hän oli myös urheilija, Matias aloittaa pohdinnan.

Matias aloittaa pohdinnan. Lopulta hän kuitenkin toteaa, ettei tietoa löydy ja hän käyttää viimeisen oljenkortensa, ja kilauttaa kaverilleen Tommille, joka miettii pitkään oikeaa vastausta.

– Ei oo varmaa tietoa tähän, valitettavasti, Tommi pahoittelee ja jättää vastaamatta.

Haluatko miljonääriksi? lauantaisin Nelosella ja Ruudussa klo 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?