Kohudokumentin rajut seuraukset: Michael Jacksonin lapset katosivat julkisuudesta – poika lopetti puhumisen, tytär raivosi itkuisena kadulla - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Kohudokumentin rajut seuraukset: Michael Jacksonin lapset katosivat julkisuudesta – poika lopetti puhumisen, tytär raivosi itkuisena kadulla

Michael Jackson lapset ovat pysytelleet piilossa julkisuudesta kohudokumentin julkaisun jälkeen.

Blanket Jackson ja hänen sisarensa Paris Jackson.

15.3.2019 7:55

Leaving Neverland -dokumentissa Michael Jacksoniin lapsina tutustuneet Wade Robson ja James Safechuck esittävät hirvittäviä väitteitä popin kuninkaasta. Miesten mukaan Jackson hyväksikäytti heitä vuosien ajan.

Yhdysvalloissa ja Britanniassa jo esitetty dokumentti on ollut viime viikot yksi suurimmista puheenaiheista. Jacksonin perikunta on haastanut dokumentin esittäneen HBO:n oikeuteen ja tuominnut väitteet valheellisiksi.

Jacksonin kolme lasta sen sijaan, ovat pysytelleet poissa julkisuudessa dokumentin julkaisun jälkeen. Jacksonin veljenpoika Taj Jackson on kertonut Leaving Neverlandin järkyttäneen poptähden kolmea lasta sydänjuuria myöten.

Jacksonilla on kolme lasta: 17-vuotias Blanket, jonka oikea nimi on Prince Michael Jackson II, 20-vuotias Paris Jackson ja 22-vuotias Prince Michael Joseph Jackson.

Erityisen raskaasti dokumentin väitteet ovat ottaneet lehtitietojen mukaan Jacksonin tytär Paris ja nuorin poika Blanket.

Popin kuninkaan Michael Jacksonin elämästä kertova Leaving Neverland on järkyttänyt katsojia.

Fanit huolestuivat toden teolla, kun julkisuuteen levisi kuvia New Orleansin kaduilla käyskennelleestä Parisista. Perheen lähipiiristä on väitetty, että alkoholi- ja huumeongelmien kanssa kamppaillut Paris olisi retkahtanut jälleen päihteisiin. Valokuvaajat ikuistivat baarista poistuneen Parisin ja hänen miesystävänsä Gabriel Glennin raivoisan riidan.

Muut baarin asiakkaat kertovat US Magazinelle parin vaikuttaneen humalaisilta ja huutaneen toisilleen täyttä kurkkua.

– He joivat ja rupesivat riitelemään baarissa. He huusivat toisilleen, lehdelle kerrotaan.

– He vaikuttivat kiistelevän päihteistä. Paris vaikutti todella päihtyneeltä.

Silminnäkijöiden mukaan Paris oli vaikuttanut itkuiselta.

– Älä v**** koske minuun, Parisin kerrotaan kiljuneen miesystävälleen.

Viime kuukaudet ovat olleet erittäin vaikeita Paris Jacksonille. Hän kirjautui loppuvuodesta 2018 katkaisuhoitoon.

Jacksonin lapset Prince Michael, Blanket ja Paris kuvattuna vuonna 2011.

Sisaruksista nuorimmalla Blanket Jacksonilla sen sijaan on ollut vaikeuksia suhtautua elämään isänä aiheuttaman julkisuuden valokeilassa, ja hänen tiedetään piilottelevan pitkälti kartanonsa tiluksilla suojassa katseilta. Vaikea tilanne on kärjistynyt uutuusdokumentin myötä niin pahaksi, että Michael Jacksonin veljenpojan Taj Jacksonin mukaan Blanketin koko luonne on muuttunut radikaalisti.

Blanket Jackson ollut Jacksonin lapsista kaikista vähiten julkisuudessa.

– Biji on mitä puheliain lapsi koulussa, mutta nyt hän ei enää puhu. Olemme kaikki huolissamme hänestä, Taj Jackson paljasti tv-haastattelussa viime viikolla.

Jacksonin vanhinta lasta Prince Michaelia ei ole nähty julkisuudessa kohudokumentin ensi-illan jälkeen.

Michael Jackson kuvattuna 2000-luvun alussa lastensa Prince Michaelin ja Parisin kanssa.

Paris Jackson on kiistänyt käyttävänsä jälleen päihteitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?