Näin Temptation Islandin tapahtumat etenivät karun iltanuotion jälkeen – Tia murtui kulisseissa täysin: ”Mie menetin kaiken” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Näin Temptation Islandin tapahtumat etenivät karun iltanuotion jälkeen – Tia murtui kulisseissa täysin: ”Mie menetin kaiken”

Julkaistu: 14.3.2019 22:30

Iltanuotion jälkeen tunteet purkautuvat.

Temptation Island Suomen viides kausi alkoi varsin rumasti, kun imatralainen Janne ja turkulainen Iiro – vetäytyivät sinkkunaisen seuraan koko illaksi ja yöksi.

Janne päätyi suutelemaan sinkku-Jonnan kanssa hotellihuoneeseen. Miesten iltanuotiolla Janne oli jo melko nöyrää poikaa.

TIS Extran ensimmäisessä jaksossa mies toivoo, ettei tyttöystävä Tia ole masentunut näkemästään iltanuotiovideosta.

– Sehän voi miettiä vähän kaikenlaista. On tullu hölmöiltyä täällä. Toivottavasti ei ole ihan maassa, Janne mutisee miesten resortilla palattuaan Sami Kurosen grilliltä eli iltanuotiolta.

  • Voit katsoa katkelman jaksosta yllä olevalta videolta!

Miestä kaihertaa oma käytös, ja hän toivoo Tian voivan antaa anteeksi.

– Itelläkin haikea fiilis siitä, mitä Tia on nähnyt. Uskon ja toivon, että hän voi antaa anteeks.

Tia on kuitenkin aivan palasina omalla resortillaan. Hän pystyi pitämään tiukan pokerinaaman iltanuotiolla, mutta pian sen jälkeen hän päästää tunteet valloilleen. TIS Extrassa paljastuu, että naisten palattua nuotiolta sinkkumiesten luokse padot aukeavat.

– Mie tiesin, että Janne humalassa sekoilee, mutten olis uskonu, että hän tekee mulle noin. En edes pysty kuvittelemaan, että itse tekisin noin Jannelle. Hän on minulle niin rakas ihminen, Imatralle Jannen perässä muuttanut Tia avautuu resortilla.

Naisen mielen valtaa itsesyytökset siitä, että hän on pitänyt Jannea luottamuksen arvoisena.

– Hän on vakuutellu miulle tuhat kertaa, että mie oon se ihminen, kenen kanssa hää haluu olla ja hänellä ei ole mitään tarvetta vaihtaa parempaan, et mie riitän tällaisena kuin olen. Mutta näköjään en riitäkään, Tia tuskailee.

Pikku hiljaa naiselle valkenee tilanteen koko karuus, ja hän puhkeaa yhä vuolaampiin kyyneliin:

– Tää tarkoittaa vissiin sitä, että me erotaan, miun tarvii hankkia uus asunto. Mie menetin tässä kaiken, lohduton Tia hätääntyy yhtäkkisestä käänteestä elämässään.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?