Temptation Islandilla päädyttiin ilkoisen alasti hotellihuoneeseen jo ensimmäisessä jaksossa – Twitter leimahti myötähäpeästä: ”Mun sieluun sattuu”

rac

Julkaistu:

Temptation Island lähti käyntiin vauhdikkaasti.
Tänään keskiviikkona tuli viimein aika laittaa grilli kuumaksi ja suunnata viettelysten saarelle, kun Temptation Island Suomen viides tuotantokausi pyörähti käyntiin.

Ohjelmassa hypättiin jo ensimmäisessä jaksossa suoraan syvään päähän. Kaikki pariskunnat saapuivat saarelle varmoina suhteestaan ja jokainen vakuutti löytäneensä elämänsä rakkauden.

Mutta kuinkas sitten kävikään. Jakso päättyi varsin kuumottavaan kohtaan, kun varattu Janne ja sinkku-Jonna lähtevät hotellihuoneeseen, missä mikrofoneihin tarttuu suutelun ääniä. Varatun Iiron ilta päättyi myöskin makuuhuoneeseen, missä Janina heittää kaikki vaatteensa pois.
Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus saivat heti kyytiä ja siitäkös sosiaalisessa mediassa riemastuttiin. Twitter suorastaan räjähti innostuneista kommenteista.
Twiittaamaan innostuivat myös monet julkisuuden henkilöt, kuten Tempparifaneiksi tunnustautuneet Jannika B ja Toni Wirtanen sekä Cristal Snow.
Starttijakso tarjoili muutenkin runsaasti kuolemattomia one-linereita, jotka ovat omiaan saamaan somen kuhisemaan.

– En haluaisi telkkarissa n***ia, mutta joskus saattaa lipsahtaa, yksi sinkku ennusti.

– Viime kevään jälkeen luulin, että kaikki on jo nähty, mutta kuinka väärässä olinkaan. Kevään aikana kahvipöytäkeskusteluihin nousee taas varmasti liuta uusia nimiä ja tulemme huomaamaan, että Tempparit lunastaa paikkansa kovimpana parisuhderealitynä mitä televisio tällä hetkellä tarjoaa, ohjelman juontaja Sami Kuronen ennusti aiemmin.

– Nyt viimeistään on pakko itsekin tunnustaa se tosiasia, että viettelevät olosuhteet ja kolme pitkää viikkoa ovat osallistujille vahva ja petollinen yhdistelmä.

Temptation Island Suomi keskiviikkona 13.3. kello 21 ja torstaina 14.3. kello 21.30 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt