Tyrmäävä mysteerinainen vangitsi katseet M/S Romantic -sarjassa – pian helsinkiläisen Mia Sirenin puhelin alkoi laulaa

Helsinkiläinen Mia Siren on jättisuosioon nousseen M/S Romantic -sarjan katseet vanginnut mysteerinainen.

Suosikkisarjan mieskaksikko ei saanut silmiään irti laivan mysteerinaisesta.

11.3.2019 18:10

Salaperäinen, tavoittamaton kaunotar vilahtaa kulman takana ja naisseuraa epätoivoisesti etsivä Kaide on vähällä tiputtaa silmät päästään. Punainen mekko korostaa kurveja ja se on menoa. Kaide päättää, että mysteerinainen on hänen – hinnalla millä hyvänsä.

Ylen M/S Romantic-sarjassa nähdään, miten Antti Luusuaniemen esittämä Kaide ja hänen ystävänsä, Antti Tuomas Heikkisen näyttelemä Emppu saavat mysteerinaisesta päähänpinttymän. Myös moni katsoja on kiinnittänyt huomionsa punaisessa mekossa vilahtavaan naiseen.

Sen myötä helsinkiläisen Mia Sirenin puhelin on alkanut laulamaan. Lukuisat tutut ja tuntemattomat ovat lähettäneet hänelle hämmästyneitä viestejä pienen salapoliisityön päätteeksi. Siren nähdään äkkisuosioon nousseessa Ylen sarjassa mysteerinaisena – salaperäisenä ja etäisenä kaunottarena.

Kaide (Antti Luusuaniemi, oikealla) jahtaa M/S Romantic -sarjassa pilke silmissään kaunista mysteerinaista.

Sellainen on myös kolmekymppinen Siren. Hän on suurelle yleisölle tuntematon, vaikka on ollut mukana viihdebisneksessä jo vuosia. Siren on ammattitanssija, burleskitaiteilija, meikkaaja-maskeeraaja ja tapahtumatuottaja. Viihdealan monitoiminainen on tehnyt myös mallintöitä ja ollut mukana esimerkiksi mainoksissa ja musiikkivideoissa.

– Minulle on tullut aivan järjettömän paljon viestejä ja kysymyksiä M/S Romanticista. Se on jännää, koska ihmiset ovat nähneet oikeasti vaivaa löytääkseen minut. Minua hämmästyttää, että he ovat ihan etsimällä etsineet tietoa siitä, kuka minä olen. Heillä on ollut ihan haku päällä, että kuka tämä henkilö on, Siren nauraa.

– Treffipyyntöjä ei ole tullut. En saa koskaan sellaisia. En tiedä onko hahmoni vähän liian pelottava tai jotain, hän jatkaa.

Sirenillä ei ole sarjassa ainuttakaan vuorosanaa, mutta silti hän on onnistunut vangitsemaan katsojien huomion.

– En odottanut, että aiheuttaisin näin valtavasti mielenkiintoa. Ehkä se oli juuri se mysteeri ja se etten ole tunnettu entuudestaan.

Viestejä on tullut jopa ulkomailta.

– Olen saanut ylpeänä sitten kertoa, että Suomessa osataan todella tehdä hyvää viihdettä ja mielenkiintoisia sarjoja.

Ne, jotka ovat Googlen avulla löytäneet Sirenin, ovat häkeltyneet nähtyään tämän Instagram-kuvia. Siren julkaisee somessa näyttäviä, vähäpukeisia kuvia burleskiesityksistään.

Hänen mukaansa moni on hieraissut silmiään saatuaan selville, kuka mysteerinainen oikeasti on.

– Osa on ollut aivan häkeltyneitä nähtyään kuviani. Olen saanut hauskoja viestejä, että herranjestas oletkin tällainen esiintyjä.

– Monesti ihmiset ovat aika ihmeissään lookistani ja rohkeista kuvistani. Ulkomailla ne eivät herätä niin paljoa hämmästystä, mutta Suomessa moni ihmettelee, että vou!

Tanssijan koulutuksen saanut Siren on tehnyt burleskia viisi vuotta ja hänet tunnetaan taiteilijanimellä Arabellum. Siren keikkailee ympäri Suomea ja ulkomailla erilaisissa tapahtumissa, ravintoloissa ja yökerhoissa ja järjestää joka vuosi Circus Mystique -show’nsa kanssa suuren alan tapahtuman kulttuuriareena Gloriassa, Helsingissä.

– On aina tosi upeaa päästä lavalle ja ilahduttaa ihmisiä show’llani, hän kertoo.

– Varsinkin naiset tykkäävät lookistani. Edustan heille jotain hyvin rohkeaa ja anteeksi pyytelemätöntä. Olen saanut naisilta paljon palautetta keikkojeni jälkeen sekä myös viesteillä somessa.

M/S Romantic sarjaan Siren päätyi mukaan tuttavan vinkattua roolista hänelle. Hän sopi tuotantotiimin mielestä mysteerinaiseksi ja sai roolin.

Kameran edessä työskentely tulee Sireniltä luonnostaan. Sarjan tekeminen oli hänen mukaansa hauskaa ja lopputulokseen hän oli enemmän kuin tyytyväinen.

– Lopputulos on aivan upea!

– Kuvaukset olivat puolestaan hauskat ja tietenkin me oltiin tosi paljon laivalla. Vähän hyttihöperöksi siinä alkoi tulla, kun reissattiin edestakaisin. Välillä ehdimme käydä Tukholmassa ostoksilla, Siren nauraa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?