Maajussi-Tuomon elämä mullistui täysin: ”Niin täysi kolaus, että jalat menivät kerralla alta”

Julkaistu:

maajussille morian
Viime Maajussille morsian -kaudella ihastuttaneen Tuomon elämä muuttui ohjelman ansiosta täysin.
Maajussille morsian -sarjan viime kaudella katsojat saivat todistaa heti alkumetreiltä alkaen, kuinka Rantasalmella asuvan Tuomon kemiat kohtasivat vantaalaisen Marjon kanssa. Kaksikon rakkaustarina jatkuu onnellisena.

– Oikein hyvää kuuluu. Marjo tyttärineen muutti tänne vuodenvaihteessa. Elämä mullistui ihan totaalisesti. Sitä sai, mitä tilasi, Tuomo sanoo onnellisena.

– Kaikki on sujunut melkein paremmin kuin osattiin odottaa. Olemme sopeutuneet arkeen hyvin, eikä mitään suurempia kräniä ole tullut. Vähän tavarat hakevat vielä paikkaansa, mutta peruselämä on mallillaan.


Marjo auttaa nyt Tuomoa lypsykarjatilalla kokopäiväisesti.

– Olen fyysisesti ja henkisesti paljon virkeämpi kuin menneinä vuosina, koska Marjo on auttelemassa. Jos Marjolle tulee hyviä työmahdollisuuksia, niin kyllä hän pystyy niihinkin satsaamaan.

Kuukausi sitten pariskunta matkaili Suomessa. Vielä ennen maatilan kevään kiireitä kaksikko aikoo lähteä yhteiselle reissulle.

– Ei meillä ole mitään sen suurempia suunnitelmia tulevaisuudelle. Eletään nyt päivä kerrallaan ja nautitaan niistä jokaisesta.

Maajussille morsian -kausi alkaa nyt lauantaina perinteisesti esittelyjaksolla, jossa tavataan kahdeksan uutta rakkautta etsivää maajussia. Sen jälkeen avautuu mahdollisuus kirjoittaa maajusseille.

– Kirjeeseen kannattaa oikeasti panostaa, koska se voi olla monelle elämän tilaisuus. Siinä on tärkeää antaa mahdollisimman hyvä ja rehellinen kuva itsestä, Tuomo ohjeistaa.


Tuomon saamasta suuresta kirjepinosta Marjon kirjoittama kirje jäi hyvin miehen mieleen.

– Hän oli ainut jatkoon päässeistä, joka ei ollut lähettänyt videoviestiä itsestään.

Tuomo löysi rakkauden ohjelman avulla. Mitä vinkkejä hänellä on tuleville maajusseille?

– Täysillä vaan! Liikaa ei kannata miettiä, antaa vaan mennä ja nauttia tilanteesta. Se on oikeasti uskomaton tilaisuus, että voi hakea puolisoa valtakunnallisesti. Jos lähtee kapakkaan, niin ei siellä tapaa kuin pienen murto-osan naisista. Ohjelman ansiosta voi päästä valtakunnan kaikkien naisten tietoon, joten kyllähän se kannattaa oikeasti vetää täysillä, olla oma itsensä ja olla iloisin mielin.

Tuomo muistuttaa, että ei kannata odottaa liikoja, ettei joudu pettymään.

– Olen tyytyväinen, että itse pystyin pitämään jalat maassa pitkän aikaa. Lopulta tämä oli itselleni niin täysi kolaus, että jalat menivät sitten kerralla alta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt