Danny, 76, ja Erika, 26, paljastivat MTV:llä erikoisen tilanteen, jonka suuri ikäero aiheuttaa ulkomailla – piikittelivät viiltävästi toisiaan

Julkaistu:

parisuhde
Danny ja Erika kertoivat Vappu ja Marja Livessä arjestaan ja siitä, millainen heidän parisuhteensa on.
MTV:n Vappu ja Marja Livessä vierailivat keskiviikkona muun muassa Danny ja Erika Vikman. Pariskunta kertoi suorassa lähetyksessä elämästään ja siitä, millaisia tilanteita 50 vuoden ikäero joskus aiheuttaa.

Railakas haastattelu oli täynnä vitsailua ja viiltäviä heittoja. Kun parilta kysyttiin, missä suuri ikäero näkyy, laittoi Danny asian oitis vitsiksi.

– Olen huolestuneena katsonut, että milloin se rupsahtaa, 76-vuotias Danny vitsaili 26-vuotiaaseen Erikaan viitaten.

Vikman ei ollut kuulevinaankaan. Sen sijaan hän kertoi, että suureen ikäeroon on totuttu Suomessa melko hyvin, mutta ulkomailla tilanne on toinen. Siellä vastaan tulee välillä erikoisia tilanteita, kun pariskunnan ei aina ymmärretä olevan pari.

– Suomessa tämä on aika selvä homma, mutta ulkomailla meille sanotaan, että ”Aa hän on sinun isäsi”, Erika paljasti.

– Me aina leikimme niiden ihmisten kanssa ja mennään siihen mukaan. Sitten sä usein korjaat asian ja sanot, että olen sinun äiti, hän jatkoi viitaten Dannyyn.

– Joo, koetan pysyä totuudessa, Danny murjaisi.

Pari kertoi, että he osoittavat rakkautta toisilleen pienillä arjen teoilla. Danny esimerkiksi pesee välillä Erikan auton.

– Kerran oon imuroinutkin, hän kehaisi.

Erika puolestaan kokkaa rakkaalleen.

– Tein sulle eilenkin ruokaa, hän sanoi Dannya katsoen.

– Joo se oli hyvä se keitto, joka ostettiin kaupasta, Danny piikitteli.


Vappu Pimiä ja Marja Hintikka kysyivät parilta, millaisia yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmia heillä on ja oliko suunnitelmissa esimerkiksi kihloja.

– Ootsä menossa kihloihin? Danny kysyi Erikalta ja kutsui tätä pian ”kimuliksi”.

– Olen menossa Las Vegasissa Elviksen vihkimänä sun kanssa naimisiin, Erika heitti takaisin.

– Ai, kiva tietää, Danny tokaisi.

Pari paljasti, että he todella ovat matkustamassa ensi kuussa Las Vegasiin, mutta suunnitelmissa ei ole kuitenkaan avioitua siellä.

Opettavat toinen toistaan

Danny ja Erika kertoivat parisuhteestaan IS:lle viime syksynä. Danny kehui kumppaniaan vuolaasti ja kertoi Erikan olevan suorastaan valloittava persoona.

– Erika on valoisa, ulospäinsuuntautunut, älykäs ja kaunis. Kuka nyt ei haluaisi olla sellaisen ihmisen kanssa tekemisissä? Danny sanoi tuolloin.

Erika puolestaan kertoi arvostavansa partnerissaan tämän viisautta.

– Tuntuu hyvältä olla sellaisen ihmisen läheisyydessä, joka tietää paljon. Dannylla on sosiaalista viisautta, hän tietää, kuinka olla ihmisten seurassa luontevasti. Paitsi silloin, kun pitää odottaa. Danny vihaa odottamista, hän paljasti.


Danny paljasti oppineensa Erikalta modernin ihmisen elämännäkemystä sekä sitä, kuinka artistina hyödyntää sosiaalista mediaa.

– Meillä on Erikan kanssa sellainen liitto, jossa kohtaavat tieto, taito, kokemus ja moderni näkemys, Danny kuvailee.

Danny kokee, että hänen ja Erikan suhteessa molemminpuolinen kunnioitus ja suvaitsevaisuus ovat avainasemassa.

– Ihmiset mielellään opettavat, että voi olla tekemisissä vain ikäistensä kanssa. Mielestäni iän tehtävä on kehittää ihmisissä suvaitsevaisuutta. Ja silloin kun tulee tuore aivo, jolla on uudet näkemykset, siinä on paljon mielenkiintoista opittavaa, Danny toteaa.