Veronica Verho paljasti Instagramissa erikoisen seikan Selviytyjistä – kiivas keskustelu leimahti: myös Maria Nordin pamautti mielipiteensä - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Veronica Verho paljasti Instagramissa erikoisen seikan Selviytyjistä – kiivas keskustelu leimahti: myös Maria Nordin pamautti mielipiteensä

Selviytyjissä kisaava Veronica Verho kertoi Instagramissa yksityiskohdan hygieniasta Selviytyjät Suomi -sarjassa.

26.2.2019 16:58

Radiojuontaja ja Youtube-tähti Veronica Verho, 23, on yksi Selviytyjät Suomi -sarjan tämän kauden kilpailijoista.

Ennen viime sunnuntain Selviytyjät-jaksoa Verho julkaisi Instagramissa kuvan, jonka kommentteihin virisi nopeasti erikoinen keskustelu.

Eräs Instagram-käyttäjä pani merkille, että vaikka Verho oli viettänyt aikaa keskellä viidakkoa ja ilman hygieniatuotteitta, vaikutti siltä, että hän oli ajellut kainaloidensa karvat.

– Hetkinen? Te joudutte hiilellä puhdistamaan hampaat mutta naisille sallitaan sheivausvälineet? Kainaloissa ei karvan karvaa ja eiköhän ne rehottais jo tuossa ajassa. Noinko tabu ne karvat naisilla on, ettei tv:ssä voi näkyä? Älytöntä pas***, totesi kommentoija.

Selviytyjissä kilpailijat asuvat autiolla saarella Filippiineillä. Heillä ei ole pääsyä suihkuun eikä heidän hallussaan ole tavallisia hygieniatuotteita.

Verho vastasi pian kommenttiin ja selitti, että Selviytyjissä kilpailijoiden on mahdollista ajella ihokarvansa, mikäli he haluavat. Sama mahdollisuus on kuitenkin myös miehillä, ei vain naisilla.

Verho myös ihmetteli, miten kommentoija oli vakuuttunut siitä, että hänen kainalonsa ovat karvattomat.

– KAIKILLA on mahdollisuus käyttää sheivereitä. Aikamoinen laatu on sun puhelimessa ja tässä kuvassa jos pystyit tästä kuvasta näkemään onko mulla karvoja kainaloissa vai ei, radiojuontaja kommentoi.

– Ja nää ”sheivausvälineet” oli siis yksi aivan tavallinen sheiveri. Ei siis mitään vaahtoja sun muita, hän lisäsi vielä.

Veronica Verho joutui vaihtamaan heimoa viime viikon Selviytyjät-jaksossa.­

Keskustelu jatkui ensimmäisten kommenttien jälkeen.

– Jos sheivereihin on mahdollisuus niin miksei hammasharjoihin? Hammasharjat kuitenkin pitää terveydestä huolen, sheivaus on puhdas ulkonäköseikka. On kummaa touhua, jatkoi alkuperäinen kommentoija keskustelua.

– Sitä sun pitää kysyä joltain aivan muulta tyypiltä, kuin minulta, Verho näpäytti takaisin.

Pian keskusteluun liittyi mukaan myös Maria Nordin. Nordin on ottanut esimerkiksi blogissaan kantaa erilaisiin tabuihin, kauneusihanteisiin ja stereotypioihin naisia kohtaan.

– Mielenkiintoista! Siis voi tosiaan olla että karvat on edelleen niin tabu. Hullu maailma! Nordin kommentoi Verhon kuvaa.

– En osaa vastata. Mulle ne ei ole tabu. En ole määrittänyt sitä mitä saarelle sai ottaa, mitä ei ja mikä on syy mihinkin tavaraan, Verho vastasi.

Nordin selvensi pian kommenttiaan.

– Tarkoitin, että karvat taitaa olla vielä tabu ja varmaan tuotantoyhtiö haluaa suojella osallistujia. Tiedän kokemuksesta, että aina kun on karvat jossain kuvassa näkynyt niin tullut aivan järkkyjä kommentteja. Tai sit kannustavia. Mut sekin on hassua kun ei pitäis olla mikään rohkeuden osoitus myöskään.

Veronica Verho on yksi Selviytyjien 16 kilpailijasta.­

Verho edusti Selviytyjät-sarjassa aluksi Buwaya-heimoa, mutta joutui viime viikolla heimojen sekoituksen myötä vaihtamaan Agilan riveihin. Viime viikon dramaattisessa jaksossa nähtiin, miten Verho romahti lohduttomaan itkuun, kun hänet valittiin viimeisenä uusiin heimoihin.

Verho nyyhkytti lohduttomasti ja juontaja Juuso Mäkilähde rauhoitteli häntä. Hetken kuluttua Verhon kohtalo ratkesi arvalla ja hän päätyi Agila-heimoon.

Verho todisti myöhemmin jaksossa olevansa uudelle heimolleen kallisarvoinen pelaaja, sillä hän sinnitteli mukana vaativassa koskemattomuuskilpailussa viimeisenä yhdessä Tuuli Matinsalon kanssa.

Agila välttyi naisten ansiosta heimoneuvostolta ja Buwaya äänesti riveistään pois jääkiekkoilija Noora Rädyn.

Veronica Verho tunnetaan NRJ radiokanavan juontajana sekä yhtenä Suomen suosituimmista Youtube-tähdistä. Verho tekee videoita Youtubeen nimimerkillä Mariieveronica. Hänen tilillään on yli 223 000 seuraajaa.

Verho poseerasi Emma-gaalan punaisella matolla helmikuun alussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?