Lady Gaga nappasi Oscar-pystin! Tunteellinen esitys Bradley Cooperin kanssa herkisti tv-katsojat: ”Todistimme juuri jotain uskomatonta” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Lady Gaga nappasi Oscar-pystin! Tunteellinen esitys Bradley Cooperin kanssa herkisti tv-katsojat: ”Todistimme juuri jotain uskomatonta”

Lady Gagan ja Bradley Cooperin esitys osui ja upposi yleisöönsä. Shallow-kappale voitti parhaan laulun Oscar-palkinnon.

25.2.2019 5:39

Hollywoodissa vietetään vuoden suurinta juhlaa, kun Oscar-palkinnot jaetaan vuoden 2018 ansioituneimmille elokuville.

Yksi illan odotetuimmista vieraista oli Oscar-ehdokkuuden ensimmäisestä kokopitkästä näyttelijäsuorituksestaan saanut Lady Gaga, 32,. Ehdokkuuden Gagalle eli Stefani Germanottalle toi musiikkielokuva A Star Is Born, jossa hän näytteli Bradley Cooperin, 44, rinnalla.

Yksi Oscar-gaalan tunteellisimpia hetkiä oli, kun Gaga ja Cooper astelivat yhdessä lavalle esittämään elokuvan tunnuskappaleen Shallow.

Arvovaltainen yleisö odotti henkeään pidätellen, kun Cooper aloitti lauluesityksen. Pian Gaga yhtyi lauluun ja säesti riipaisevaa esitystä pianolla.

Cooper istui lopulta Gagan viereen ja pari päätti esityksen herkkään hetkeen.

Kappale ihastutti paitsi yleisön, voitti myös parhaan laulun Oscarin.

– Kiitos niin paljon tästä kunniasta, kiitos ihan jokaiselle, herkistynyt ja silmin nähden häkeltynyt Gaga sanoi.

Nainen kyynelehti avoimesti puhuessaan Dolby-teatterin yleisölle ja kotikatsomoille. Gaga kiitti perheensä ohella näyttelijäkollegaansa Bradley Cooperia.

– Kiitos siskolleni, sielunkumppanilleni, perheelleni, Bradleylle. Kiitos, että juuri sinä lauloit kappaleen kanssani, Gaga kiitti.

Twitterissä kaksikon esitystä kehuttiin erittäin vuolaasti. Tv-katsojat kertoivat herkistyneensä esityksen aikana ja ilakoivat Oscar-pystin nappaamisesta.

– Voidaanko puhua siitä miten kauniilta Gaga näyttää itkiessään. Häh! Miten tuo on edes mahdollista.

– Vau! Nyt oli upea esitys!

– Todistimme juuri jotain uskomattoman erityistä Lady Gagan ja Bradley Cooperin esityksessä Oscar-gaalassa. Itken edelleen. Hänen äänensä on voimakas, ja Bradley on virheetön. Heidän kemiansa on vertaansa vailla. Haluan vain katsoa tuon sata kertaa.

– Toistaiseksi Oscareiden paras hetki: Lady Gaga ja Bradley Cooper.

Oscar-gaalaa juhlitaan Hollywoodissa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ilta-Sanomat seuraa gaalaa verkkosivuillaan koko yön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?