Noora Räty juonittiin tylysti ulos Selviytyjistä – kohtalokas virhe johti katkeraan tilitykseen: ”Miten voi olla niin tyhmä?” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Noora Räty juonittiin tylysti ulos Selviytyjistä – kohtalokas virhe johti katkeraan tilitykseen: ”Miten voi olla niin tyhmä?”

Varo juonipaljastuksia! Neljäntenä kilpailijana Selviytyjistä äänestettiin ulos jääkiekkomaalivahti Noora Räty.

24.2.2019 21:23

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -sarjan jaksossa kotimatkalle joutui jääkiekkoilija Noora Räty. Jaksossa nähtiin, miten heimot sekoitettiin ja Buwaya hävisi koskemattomuuskilpailun. Heimon riveistä löytyi yllättävä kieroilija, kun Wallu Valpio ryhtyi juonimaan Nooraa ulos saarelta. Juoni onnistui ja heimoneuvostossa Noora sai eniten ääniä.

Pudotus oli Nooralle erityisen katkera siksi, että hänellä oli hallussaan koskemattomuusamuletti. Noora olisi voinut pelastautua amuletilla, muttei tajunnut käyttää sitä.

– Ärsyttää ihan sikana, ettei tajunnut ja olin liian sinisilmäinen. Mutta ei voi mitään. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, Noora kommentoi äänestyksen jälkeen karvasta pettymystään.

  • Katso Nooran koko tilitys yllä olevalta videolta!

Yksi ratkaiseva seikka Rädyn lähdössä oli Valpion solmima kiero kaksoisliitto. Valpio sopi liiton sekä Nooran kanssa että muiden heimolaisten kanssa tämän selän takana.

– Minua on yritetty toiseen liittoon ja olen itse asiassa siihen lupautunut. Mutta tämä on nyt vain peliä ja tällaseksi tää menee: rumaksi. Mutta kun mies on ruma, niin miksei ruma pelikin, Valpio totesi ennen heimoneuvostoon lähtöä.

Vielä heimoneuvostossakin Valpio totesi tyynesti, että oli ystävystynyt Nooran kanssa ja uskoi tämän olevan turvassa illan äänestyksessä. Toisin kuitenkin kävi. Noora sai lopulta neljä ääntä, Vilma kaksi.

Noora kertoi ennen illan äänestystä, että hän oli hieman epävarma tilanteestaan, mutta pohtisi vielä heimoneuvostossa käyttäisikö amuletin vai ei.

– Oon menossa heimoneuvostoon jännittävillä fiiliksillä. Mutta oon päättänyt, että jos mulla on vähänkin epävarma fiilis, pistän amuletin kehiin, Noora totesi.

Äänestyksen jälkeen Noora avautui katkerana kameroille. Jääkiekkoilijaa ärsytti suunnattomasti se, että hän luotti vääriin ihmisiin ja jätti amulettinsa käyttämättä.

– En tajua, miten voi olla niin tyhmä, ettei käyttänyt sitä amulettia? Mutta ei sitä siinä tilanteessa vaan jotenkin tajua. Sitä luottaa ihmisiin, keneen ei pitäisi luottaa, hän jatkoi tilitystään.

Noora kertoi pohtineensa amuletin käyttöä heimoneuvostossa, mutta kokeneensa, ettei sen käyttäminen lopulta olisi kannattavaa.

– Siinä mä kelasin sitä sataan kertaan ja päätin, että en käytä. Jos olisin käyttänyt sen nyt ja oltaisiin hävitty seuraava koskemattomuus, olisin lentänyt silloin pihalle.

– En jaksa jossitella enää. Se oli ja meni, äärimmäisen pettynyt nainen toteaa.

Heimoneuvoston jälkeen Noora pääsi hotelliin, jossa hän sai ruokaa, pääsi suihkuun ja tapasi aiemmin kisasta pudonneen Sauli Koskinen. Noora avautui riipaisevasta pettymyksestään Saulille.

– Mulla oli se vit**n amuletti enkä tajunnut käyttää sitä! hän tuskaili.

– Oliko? Sauli hämmästyi.

Noora kertasi Wallun juonittelua ja sitä, miten heimojen sekoittuminen mahdollisti sen. Buwayasta lähti vaihdoksen myötä kolme Wallun vastustajaa.

– Wallu juoni mua ja Hannesta vastaan. Sillä kävi ihan sairas tuuri, että se pääsi Tuulista, Veronicasta ja Lotasta eroon ja sai uusia sieltä, Noora analysoi.

Noora myönsi, ettei hän luottanut heimojen sekoituksen jälkeen kehenkään muuhun kuin Hannekseen. Kaksikko tajusi olevansa pulassa, mutta muut heimolaiset saivat heidän mielensä muuttumaan. He uskottelivat, että ääniä annettaisiin Miskalle, vaikka todellisuudessa tähtäimessä oli Noora.

– Hyvin bluffasivat, pettynyt Noora toteaa kameroille.

Sauli ja Noora epäilivät, että Hannes kostaa Wallulle ja seuraavaksi on hänen aikansa lähteä.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin klo 20.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?