Juuri toisen lapsensa saanut Elastinen puhui Marja ja Vappu Livessä vauva-arjestaan – yksi vastaus yllätti juontajaparin täysin

Julkaistu:

Tuore isä kertoi ohjelmassa perhearjestaan.
Rap-artisti Elastinen ja hänen vaimonsa saivat perjantaina toisen lapsensa, pienen tyttären. Keskiviikkona tuore kahden lapsen isä saapui puhumaan vauva-arjestaan Marja Hintikan ja Vappu Pimiän juontamaan Vappu ja Marja Live -ohjelmaan.
Marja tiedusteli heti alkuun, onko perheen arki ollut aivan vaaleanpunaista pienen tytön saavuttua kotiin.

– Ei mitenkään pahemmin. Tietysti prinsessan suhteen joo, mutta muuten meillä on ihan normaali meininki, rentoutuneen oloinen Elastinen sanoi hymyillen.

– Hän on just niin täydellinen kun toivoa uskalsin, mies jatkoi.


Marja halusi tietää, miten Elastisen ja hänen Riina-vaimonsa kotona on nukuttu uuden perheenjäsenen asetuttua taloon.

– Ajattelin aamulla tänne tullessani, että kukaan ei tule uskomaan, että mulla on 11 tunnin unet takana. Että se vaan esittää, että sillä on hyvä fiilis. Mutta nukuimme tosi hyvin, Elastinen kertoi eikä Marja ollut uskoa kuulemaansa.

– Marja on valvonut viimeiset kuusi vuotta. Hän heittää sua tikareilla, Vappu kuittasi ja kysyi, onko toisen lapsen saaminen muuttanut perheen keskeistä dynamiikkaa.

– Pitää muistaa, että mulla on tässä takana paksu neljän päivän kokemus, mies aloitti saaden yleisön nauramaan.

Elastinen kertoo olleensa melko tietoinen isyyden vastuusta.

– Olen kohtuullisen vanha faijaksi, joten tiesin, mihin ryhdyin. Enää en kuitenkaan säikähdä siitä, mitä vastaan tulee, räppäri pohtii.

– Mutta totta kai roolit muuttuu. Musta tuli ainakin hetkeksi kotona leikkisetä, pidän toista kiireisenä, että toinen saa syödä rauhassa, hän jatkaa.

Perheen perustaminen on muuttanut myös räppärin elämää artistina.

– Vihdoin on kiire kotiin ja on jotain vastapainoksi keikkailulle. Olen aiemmin sivuuttanut kaikki muut asiat mun elämässä. Kun tämä perhe tuli siihen rinnalle, että se antoi lisää perspektiiviä ja tarkoitusta sille työlle.
Vaikka Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, on ollut julkisuuden henkilö jo yli 20 vuotta, hän on aina pysynyt hyvin vaitonaisena yksityiselämästään. Perhettään hän varjelee erityisen tarkkaan.

Riina ja Elastinen tapasivat toisensa vuonna 2014 pari viikkoa Vain elämää -ohjelman kuvausten jälkeen. Elastinen oli tuolloin ollut keikalla Summer Up -festivaalilla ja vietti iltaa festareiden jatkojuhlissa yökerhon vip-tilassa.

Rähinä-kokoonpanosta kertovassa 7 veljestä -kirjassa kerrottiin, kuinka räppäri pysäytti tuolloin juhlissa kauniin tummahiuksisen naisen ja kysyi tältä: ”Kukas sä olet?” Nainen vastasi: ”Mä olen sun tuleva vaimosi”.

Lue lisää: Uutuuskirja: Näin Elastinen ja Riina-rakas tapasivat – ”Mä olen sun tuleva vaimosi”

Elastinen on aiemmin kuvaillut IS:n haastattelussa maailmansa mullistuneen esikoisena syntymän jälkeen. Poika syntyi helmikuussa 2017, joten lapsilla on noin kahden vuoden ikäero. Hän kertoi elämäänsä tulleen rutkasti enemmän vastuullisuutta ja varmuutta isyyden myötä.

– Totta kai isäksi tulo tulee varmasti kuulumaan musiikissani ja näkyy varmasti minussa hahmonakin. Isyys on varmasti tehnyt minusta uuden version itsestäni, Elastinen sanoi IS:lle vuonna 2017.

– En usko, että vanhemmuus ikinä on sellaista, mihin pystyisi täydellisesti valmistautumaan. Sen oppii siinä matkan varrella, räppäri kuvaili tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt