Vilma ja Juuso lähtivät viettelysten saarelle jo toista kertaa – puhuvat nyt suunsa puhtaaksi: ”Ihmiset saavat ajatella mitä haluavat” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Vilma ja Juuso lähtivät viettelysten saarelle jo toista kertaa – puhuvat nyt suunsa puhtaaksi: ”Ihmiset saavat ajatella mitä haluavat”

Temptation Islandin kolmannelta kaudelta tutut Juuso ja Vilma lähtevät nyt ohjelmaan toistamiseen. Nyt he kertovat miksi.

20.2.2019 17:24

Nelonen julkaisi keskiviikkona suositun Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelman uudet pariskunnat. Moni yllättyi täysin, kun julkistuksessa kameroiden eteen astelikin viides pariskunta: ohjelman kolmannelta kaudelta tutut Vilma ja Juuso.

Pariskunta kertoo IS:lle, että heitä pyydettiin mukaan ohjelmaan.

– Mietittiin sitä pitkään, ei ollut helppo päätös, Vilma kertoo IS:lle pariskuntien julkistamistilaisuudessa.

– Lähdettiin sen takia, että meidän suhde vähän jummasi paikoillaan. Oltaisi haluttu ottaa se seuraava askel, mutta joku kummitteli taustalla. Lähdettiin sinne, mistä ongelmat lähti alunperin liikkeelle, eli niin sanotusti palattiin nyt ongelmien juurelle. Haluttiin nähdä uudestaan kuinka käy, Vilma avaa päätöksen taustoja.

Muutama vuosi sitten pariskunta sai roiman määrän ikävää palautetta sarjan myötä. Kielletty rakkaus -ohjelmaan osallistunut pari kertoi joutuneensa jopa huutelun ja nimittelyn kohteeksi.

Jännittikö ihmisten reaktiot, kun osallistutte uudelleen ohjelmaan?

– Totta kai jännittää, mutta pitää pyrkiä hoitamaan homma eri tavalla. Se jää nähtäväksi, miten meni. Pyrin kuitenkin siihen, että voin olla ylpeä tekemisistäni. En voi seistä viime kauden takana, se oli tosi lapsellista tuohua, Juuso puhahtaa.

Vilma yritti parhaansa mukaan olla ajattelematta ihmisten mielipiteitä.

– En halua miettiä mitä ihmiset ajattelee meistä. En miettinyt sitä siellä, olen oma itseni, humalassakin. Ihmiset saavat ajatella mitä haluavat. Se on ihan tyhmää yrittää näyttää tietynlaiselta, Vilma pohtii.

– En tiedä tuleeko tästä sen parempi kuin edellisestä, mutta voi sanoa, että on ollut oma itsensä, hän lisää.

Ainakin Vilma kertoo olleensa tällä kertaa yhä isompien asioiden äärellä. Viettelysten saarella käydäänkin tällä kertaa suuria pohdintoja.

– Ollaan kasvettu pariskuntana. Kun lähdettiin reissuun, oltiin ihan eri pariskunta kuin kaksi vuotta sitten, Vilma lisää.

– Tällä tokalla kerralla oli niitä elämän isoja asioita pohdittavana. Viimeksi ne oli lapsellisia juttuja, ja sitä suuttui ihan tyhmistä asioista. Tällä kertaa ne asiat myös tuntuu isommin. Olen aikuistunut, joten osaan käsitellä asiat eri tavalla, hän kertoo.

Juuso puolestaan myöntää, ettei juontaja Sami Kurosen grillaamiseen totu ikinä.

– Joka kerta ne notskit on yhtä pahoja. Se on se rankin juttu. Toistamiseen menee grillattavaksi, niin ei mikään kiva paikka, hän naurahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?