Näin Sami Kuronen asui Temptation Islandin kuvauksissa – ikävä yllätys muuttui onnenpotkuksi: ”Sain sitten kunnon penthousen”

Ikävä yllätys muuttui onnelliseksi sattumaksi, kun juontajakonkari Sami Kuronen saapui viidennen kauden kuvauksiin Thaimaahan.

20.2.2019 16:21

Suositun Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelman sinkut ja pariskunnat suuntasivat loppusyksystä Thaimaan lämpöön viidennen kauden kuvauksiin. Bileiden ja kosteiden illanviettojen jälkeen pariskunnat istahtivat ilta toisensa perään juontaja Sami Kurosen eteen iltanuotiolle.

Kuronen on luotsannut supersuosittua ohjelmaa aivan alusta alkaen.

– Lupaan, että tästä kaudesta tulee sellainen, että jos antaa sille pikkusormen, niin se vie takuulla koko käden, Kuronen naureskeli IS:lle pariskuntien julkistamistilaisuudessa.

Kuronen esitteli ohjelman pariskunnat 20. helmikuuta Erottajan Kasinolla.

Edellisillä kausilla fanien mieleen on jääneet Jonnen ja Eliaksen kaltaiset värikkäät hahmot. Suoranaisia kopioita heistä ei tulevalla kaudella nähdä, mutta tapahtumista pitää huolen toisenlaiset vahvat persoonat.

– Tämä on erilainen kausi viime kauteen verrattuna, mutta mukana on todella vahvoja persoonia. En voi nimiä tietenkään sanoa, mutta molempien leirien puolelta, varsinkin miesten puolelta, nousee pari kolme sellaista hahmoa, joista tullaan varmasti kahvipöydissä puhumaan, Kuronen lupaa.

– Tämä koko kausi kasvaa jakso jaksolta, suvantovaihetta ei tule missään vaiheessa, vaan joka jaksossa heitetään löylyä vähän enemmän. Siellä on muutama sankari, jotka pitävät huolen, että puhetta riittää, Kuronen vihjaa.

Pariskunnilla ja sinkuilla on hyvät oltavat upeissa merenrantahuviloissaan, mutta mukavasti asuu myös Kuronen. Esimerkiksi viime kauden kuvausten ajan Kuronen kertoi asuneensa melko kivassa kaksikerroksisessa asunnossa, jossa iso alakerta ja upea kattoterassi.

Tällä kertaa tilanne oli kuitenkin toinen, sillä kuvausryhmän saavuttua Thaimaahan paljastui Kurosen tutusta asumuksesta ikävä yllätys: se oli mennyt homeeseen.

Tilanne ratkesi kuitenkin erittäin mieluisalla tavalla.

– Minun onni onnettomuudessa oli se, että ainoa huone joka oli resortissa vapaana, oli sviitti. Sain sitten kunnon penthousen, jossa oli suora näköala merille ja saarille, Kuronen virnistää.

Ylellinen kattohuoneisto oli onni onnettomuudessa myös toisellakin tapaa. Ohjelman virallisesta tunnuskappaleesta vastaa tällä kaudella Jannika B, joten kun musiikkivideolle etsittiin kuvauspaikkaa, huomasi Kuronen hotellihuoneensa olevan enemmän kuin sopiva tähän tarkoitukseen.

Voit katsoa musiikkivideon yllä olevalta videolta.

Videolla näkyvät sänky- ja suihkukohtaus kuvattiin Kurosen sviitissä.

– Kuvausryhmä tuli paikalle ja heidän piti löytää sopiva hotellihuone musiikkivideota varten. Sanoin, että no minullahan on sellainen, tulkaa katsomaan. He totesivat, että se soveltuu täydellisesti, Kuronen kertoo.

– Ihan hyvä muutenkin, että löytyi sitä hometta, niin sain maata sviitissä viisi viikkoa, mies nauraa.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella 13. maaliskuuta kello 21.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?