Kaoottista koheltamista, naisia ja tuhoa – Mötley Crüe -elokuvan ensimäinen traileri julki: tältä näyttää Netflixin odotettu uutuus

Julkaistu:

törkytehdas
Mötley Crüe -yhtyeen tarina nähdään Netflixin elokuvana maaliskuussa.
Legendaarisen Mötley Crüe -yhtyeen tarina nähdään pian elokuvana. Elokuva- ja tv-jätti Netflix julkaisee The Dirt-, suomeksi Törkytehdas-kirjan pohjalta tehdyn elokuvan 22. maaliskuuta. Nyt The Dirt -elokuvasta on julkaistu ensimmäinen traileri, joka antaa esimakua siitä, mitä on luvassa.

Vuonna 2001 julkaistusta Törkytehdas-kirjasta muodostui nopeasti jättimäinen hitti. Mötley Crüen tarinaa ja elämää kauhisteltiin, sillä tarina on suorasukainen ja nimensä mukaan likainen.

Kirjassa käydään läpi yhtyeen jäsenten päihteiden käyttö, naissuhteet, Nikki Sixxin yliannostukset, Vince Neilin lapsen kuolema ja suomalaisia eniten koskettanut seikka, Hanoi Rocksin rumpalin Razzlen kuolema.

Samat teemat vaikuttavat ainakin trailerin pohjalta olevan läsnä myös kirjan elokuvaversiossa. Mukana on huumeita, seksiä ja rokkielämää sekä yhtyeen jäsenten henkilökohtaisia ongelmia.
  • Katso elokuvan traileri alla olevalta videolta!


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Trailerissa nähdään, miten yhtye paiskaa television ulos hotellin ikkunasta ja miten Vince Neil ajaa kohtalokkaan kolarin, jossa Razzle kuolee. Mukana on myös Nikki Sixin yliannostus ja bändäreitä.

Netflixin elokuvan on ohjannut Jeff Tremaine ja sen pääosissa nähdään Douglas Booth (Nikki Sixx), Iwan Rheon (Mick Mars), Colson Baker (Tommy Lee) ja Daniel Webber (Vince Neil). Tommy Leetä näyttelevä Colson Baker tunnetaan räppärinä nimellä Machine Gun Kelly.


Mötley Crüe -yhtyeestä kertovaa elokuvaa on odotettu jo vuosien ajan. Alun perin elokuvasta uutisoitiin vuonna 2003, mutta projekti ei edennyt vuosiin lainkaan. Pari vuotta sitten ilmoitettiin viimein, että elokuvan tuottaa Netflix. Kuvaukset aloitettiin noin vuosi sitten.

Mötley Crüe -yhtye syntyi Los Angelesissa vuonna 1981. Yhtyeestä tuli pian yksi rockmaailman pahamaineisimmista kokoonpanoista ja sen ympärillä vallitsi ainainen kaaos. Bändin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Girls, Girls, Girls, Stick to Your Guns, Kickstart My Heart ja Shout at the Devil.

Yhtye lopetti toimintansa vuonna 2015 järjestetyn jäähyväiskiertueen jälkeen. Syksyllä 2018 Mötley Crüe ilmoitti, että he työstävät uutta musiikkia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt