Sauli Koskinen ulos Selviytyjistä! Tuo nyt esiin Lola Odusogan röyhkeän rikkeen – Eevi ja Niklas eivät ole uskoa kuulemaansa

rac

Julkaistu:

selviytyjät
Selviytyjistä pudonnut Sauli Koskinen ei kantanut kaunaa joukkueelleen putoamisestaan. Sen sijaan kulmakarvat saa nousemaan Lolan huutama kommentti, jota ei nähty tv:ssä.
Selviytyjistä kolmantena ulos äänestetty Sauli Koskinen saapui Eevi Teittisen ja Niklas Hagmanin luo pudonneiden resorttiin hymyilevänä. Hän sai Noora Rätyä enemmän ääniä heimoneuvostossa ja joutui lähtemään kotiin.

– Sä olit varmaan viimeinen, kenen me ajateltiin tulevan, Eevi ja Niklas päivittelevät nähdessään Saulin.

– En mä olisi kanssa uskonut, että mä tipun, mutta näin kävi, realitytähti vastasi.
  • Katso yllä olevalta videolta, mitä ISTV:n Tutkaneuvosta puhuu tuoreimmasta jaksosta!
Kolmikko päivitteli keskenään saaren viimeisiä tapahtumia.

Ennen kolmannen jakson palkintokilpailua heimoissa muodostuneiden liittojen taktiikat menivät uusiksi, kun kaksi kilpailijaa vaihtoivat joukkueita. Vilma Bergenheim vaihtoi violettiin Buwaya-heimoon ja Kim Herold keltaiseen Agila-heimoon.

Molemmat olivat omissa heimoissaan vaihtohetkellä melko haastavassa tilanteessa. Kim oli tarjonnut Veronica Verholle rahaa liitosta, Vilma taas oli suututtanut Agilassa suurinta liittoa johtavan Lolan edellisessä heimoneuvostossa.


Sauli paljasti Eeville ja Niklakselle, että Lola Odusoga oli vaihdon jälkeen huudellut toiselle heimolle Vilmasta, jonka kanssa tämä ajautui tiukkaan sanaharkkaan edellisen pudotuksen jälkeen. Saulin mukaan heimot eivät saa kommunikoida toisilleen kilpailuissakaan.

– Lola huusi sinne meidän puolelle, että älkää kukaan luottako Vilmaan, Sauli kertoi.

Syötyään Sauli pääsi viimein asettumaan huoneeseensa. Mies kaivoi laukusta puhelimensa ja kertoi laittavansa kaksoissiskolleen viestin siitä, miten kilpailussa oli käynyt.

– Tietenkin ärsyttää, että tipuin, mutta nyt on aika huojentunut olo. Aika takki tyhjä.

Sauli pohti kameroille putoamisensa mahdollisia syitä. Leirinvaihtojen jälkeen myös Saulin vahvin liitto Kimin kanssa raukesi, mikä jätti miehen tyhjän päälle Buwayassa.

– Jäin vähän tyhjän päälle sinne leiriin. Toi on niin raakaa peliä ja sellaista selkäänpuukottamista. Mutta kyllä mäkin puukotin selkään, Sauli pohti.

– Koin, että muulla tiimillä oli aika itsevarma olo sinne heimoneuvostoon mennessä, niin siinä ei ollut oikein enää mitään tehtävissä, hän jatkoi.


Lopuksi Sauli pääsee katsomaan, ketkä äänestivät hänet ulos kilpailusta. Video ei tuonut realitytähdelle suuria yllätyksiä, eikä hän vaikuta katkeralta kilpakumppaneitaan kohtaan.

– Haluaisin vain halata kaikkia, Sauli huokailee.

– Olisi pitänyt tehdä liitto Lotan, Nooran ja Tuulin kanssa. Ehkä vähän liikaa puhuin kahteen pussiin ja pelasin itseni ulos, hän päättää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt