Selviytyjät-kilpailijoiden juonittelu saa aivan uuden käänteen – Kim Herold tekee ehdotuksen, joka saa muut pöyristymään: ”Jumalauta...”

rac

Julkaistu:

selviytyjät
Violetin Buwaya-heimon liittojuonittelu saa röyhkeän käänteen.
Selviytyjät Suomi -ohjelmassa eletään vasta kolmatta jaksoa, mutta kilpailijoiden juonittelu on jo karannut aivan uudelle tasolle.

Jo ohjelman alkuvaiheilla violetin Buwaya-heimon liitot hakevat voimakkaasti rajojaan. Sauli Koskinen ja Kim Herold ovat vannoneet toisilleen olevansa liitossa, mutta heillä on vaikeuksia saada muita liittoonsa.

– Mulla ja Kimillä on vedenpitävä liitto. Mä toivon, että siinä olisi myös Tuuli ja Veronica. Mutta mun pitäisi puhua Veronican kanssa, se on vähän epäselvä... Sauli pohtii kameroille.


Veronicalla on asioista toisenlainen käsitys.

– Kun me tultiin saarelle, niin Kim heti halusi tehdä liiton mun ja Saulin kanssa. Mutta jossain vaiheessa selvisi, että Kim on tehnyt liittoja vähän kaikkien kanssa, Veronica puolestaan sanoo kameralle.

Kim myöntää itsekin olevansa liittojensa kanssa vähän sekaisin.

– Mä olen tehnyt liiton jonkun kanssa ja sitten tullut epävarmaksi siitä ja tehnyt toisen liiton, hän selittelee.


Pian paljastuu, että Kim on tehnyt liitosta Veronicalle ennenkuulumattoman härskin tarjouksen.

– Kim sanoi mulle tänään, että ”Veronica, voidaanko rahasta sopia, että ollaan liitossa”, Veronica kertoo Tuulille ja Lotalle, jotka pöyristyvät kuulemastaan samantien.

– Oikeasti? Jumalauta... Tuuli puuskahtaa

– Mä sanoin, että mä en lähde tuollaiseen, Veronica jatkoi.

Lotta kommentoi Kimin likaista peliä kameroille.

– Mun mielestä toi on... En mä keksi edes sanoja. Aika selkeäksi tuli, ketä äänestetään seuraavassa heimoneuvostossa, jos sinne päästään, missikaunotar lataa.


Rahaliittoja puitiin aiemmin myös Tutkaneuvostossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt