Yliopiston lehtori Eliisa, 36, huomasi kotikaupunkinsa miehissä seikan, joka sai lähtemään mukaan Bacheloriin – salasi osallistumisensa deittisarjaan

Julkaistu:

Joensuulainen yliopistolehtori lähti tavoittelemaan Bachelorin sydäntä. Opetusaikataulutkin pistettiin uusiksi ohjelman kuvausten takia.
Bachelor Suomen kauan odotettu neljäs tuotantokausi on vihdoin täällä. Bachelor Suomi alkaa Livillä tiistaina 12.3. kello 21.

Bachelorina nähdään tällä kaudella suomenruotsalainen tumma komistus Christoffer Forsman, 31. Hänen sydäntään tavoittelee 17 kaunotarta, jotka aloittavat matkansa miehen kanssa Hämeenlinnan Vanajanlinnasta.

Yksi deittiohjelmaan osallistuneista on 36-vuotias Eliisa, joka työskentelee Joensuun yliopistossa lehtorina ja tutkijana. Pitkälle lukenut nainen on filosofian tohtori ja kirjoittanut väitöskirjansa maantieteen tutkinto-ohjelmasta.


Opiskelijakaupungissa asusteleva Eliisa lähtikin ohjelmaan aivan tietyn syyn takia: hänen ikäluokkansa miehistä suurin osa on jo perustanut perheen.

– Asun Joensuussa, joka on opiskelijakaupunki. Ikäluokkani on myös aika perheytynyttä, joten olen siksi ollut sinkkuna. Ajattelin, että kokeillaan tällaista nyt, Eliisa kertoi ohjelman pressitilaisuudessa IS:lle.

– Tykkään muutenkin kokeilla kaikkea uutta. Ajattelin, että äärimmäiset sokkotreffit olisi hauska kokemus, hän lisäsi.

Bacheloria tavoittelevat naiset ovat tällä kaudella iältään 21–36-vuotiaita. Eliisa ei omaa ikäänsä ohjelmassa liiemmin korostanut.

– Itse unohdan iät kaikilta koko ajan ja tuntui, että ollaan kaikki samanikäisiä, vaikka ikähaarukka oli iso, hän kertoi.

– Enkä työstäkään puhunut paljon mitään, vaan keskityin olennaiseen. Työjutut jätettiin taka-alalle, Eliisa sanoi.


Ensikohtaaminen Christofferin kanssa oli Eliisan mielestä miellyttävä ja sujui hyvin.

– Sydän hakkasi niin paljon, kun sinne menin! Hän oli miellyttävän näköinen. Ensimmäinen mielikuva oli, että hän vaikutti todella puheliaalta ja mukavalta, nainen kertoi hymyillen.

Yliopistotausta ja tieteellinen maailmankatsomus kuitenkin näkyivät aina aika ajoin kuvausten aikana.

– Olen tottunut puhumaan tieteellisissä konferensseissa, joten puhun ehkä välillä siihen tyyliin, Eliisa nauroi.

Joensuulainen Eliisa on pitänyt osallistumisensa ohjelmaan visusti salassa muulta maailmalta. Hän myöntää, että häntä hieman jännittää miten tutut ottavat uutisen vastaan.

– Tästähän ei juuri kukaan tiedä. Vain äiti tiesi etukäteen, että osallistun, hän kertoi.


– Enkä ole koskaan ennen ollut missään tv-ohjelmassa mukana. Kaikki oli ihan uutta, hän lisäsi.

Yliopistolla opettava Eliisa mietti myös tietenkin opiskelijoidensa suhtautumista asiaan.

– Katsotaan mitä opiskelijat sanovat! Nytpähän heille selviää syy, miksi opetuksiani vähän siirreltiin syksyllä, hän nauroi.

– Toivoisin, että he olisivat kannustavia ja sanoisivat, että jes! Eliisa hihkaisi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt