TV & elokuvat

Bachelor-kisaajat ajautuvat heti kahteen leiriin – Team Pinnallisten ja Team Maanläheisten välillä räjähtää raivoisa taistelu

Julkaistu:

Bachelor Suomi
Palomiehenä työskentelevä suomenruotsalainen Christoffer Forsman osoittautui Bachelor Suomi -ohjelman kuvauksissa niin täydelliseksi, että hänen huomiostaan taistelleet naiset ajautuivat valtaviin riitoihin.
Neljännen Bachelor Suomi -kauden poikamies on 31-vuotias palomies ja kuntosaliyrittäjä Christoffer Forsman.

Ohjelman casting-ohjaaja ja käsikirjoittaja Nonna Tähtinen kuvailee todelliseksi unelmien poikamieheksi, josta tullaan käymään todella kiivasta taistelua.

– Christoffer on täydellinen bachelor: komea, kiltti, kiva, sydämellinen, kaikki huomioon ottava ja huumorintajuinen. Joskus aiempina vuosina naiset ovat itsekin hieman empineet tunteitaan bacheloria kohtaan, mutta tällä kaudella naiset todella taistelevat Christofferista, Tähtinen kertoo.


Hän paljastaa, että riidat äityvät tällä kaudella varsin suuriksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Naiset jakautuvat kahteen ryhmään, jotka he nimeävät Team Pinnallisiksi ja Team Maanläheisiksi. Maanläheiset ovat huolissaan, näkeekö Christoffer nyt varmasti, että miten pinnallisia toiset ovat.

– Tällä kaudella itketään, riidellään ja nähdään todella suuria tunteita. Naiset kokevat vääryyttä siitä, että Christoffer ei näe, että toiset feikkaavat.

Lopulta Christoffer joutuu kaiken sotkun keskiöön.

– Bachelor on tällä kaudella aivan uudenlaisessa roolissa. Hän joutuu ottamaan kantaa naisten välisiin sotkuihin, käsikirjoittaja paljastaa.


– Kun hän kuulee naisten draamoista, hän nostaa kissan pöydälle. Se räjäyttää tilanteen todella, ja naiset alkavat syytellä entistä enemmän toisiaan.

Christoffer itsekin myöntää, että naisten välistä draamaa on luvassa. Hän joutui useampaan otteeseen selvittelemään naisten välejä kesken kuvausten.

– Olin usein tuomarina. Yritin ottaa kaikki huomioon ja kuunnella kaikkien tarinat, sillä tarinassa on aina kaksi puolta, Christoffer muotoilee.

– Tuli se silti yllätyksenä, miten jotkut naiset siellä reagoivat. En kuitenkaan tuominnut heitä, vaan yritin selvittää, mitä on tapahtunut. Ymmärrän toki, että tilanne oli stressaava, koska naiset viettävät monta viikkoa ympäri vuorokauden yhdessä.


Tähtinen kertoo, että Christoffer on niin hyväsydäminen, että tämä halusi aina selvittää erimielisyydet ja tämän oli vaikea tuottaa naisille pettymyksiä.

– Valitettavasti Bachelorin rooli ei mahdollista sitä, että olisit kaikille tasapuolinen tai että et tuottaisi kenellekään pettymystä.

– Rooli oli hänelle rankka, mutta hänen ammattinsa palomiehenä tuli esiin monissa tilanteissa: hänellä on erittäin hyvä paineensietokyky, Tähtinen paljastaa.


Tähtinen bongasi Christofferin sattumien kautta, ja häntä oli mietitty jo viime kauden Bacheloriksi, koska Christofferin ystävä oli ehdottanut tätä ohjelmaan.

– Silloin minua epäilytti se, että Christoffer oli aiemmin osallistunut Exiä rannalla -tosi-tv-ohjelmaan, mutta tutustuttuani Christofferiin huomasin heti, että hän on tähän ohjelmaan täydellinen.

Ohjelma starttaa 12. maaliskuuta Livillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt