TV & elokuvat

Selviytyjissä leimahtaa ilmiriita: Lola Odusoga ja Vilma Bergenheim ottavat rajusti yhteen – ”Mua on kusetettu aivan 6-0”

rac

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Varo juonipaljastuksia! Älä lue artikkelia, jos et halua tietää, mitä sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa tapahtuu.
Tulevan sunnuntain Selviytyjät Suomi -jakso alkaa vakavissa merkeissä kun Agila palaa heimoneuvostosta kotisaarelleen. Niklas Hagmanin yllätyshäätö nostattaa suukopua etenkin Niklakseen luottaneen Vilma Bergenheimin sekä Niklaksen lähdön orkestroineen Lola Odusogan välillä.

– Tää tuli mulle kyl aivan puskista. Ei me puhuttu koko Nikestä, että sitä äänestettäisiin, Vilma aloittaa vakavailmeisen Agilan hiillostamisen nuotion äärellä.

– Ei sitä sulle voinutkaan puhua. Sä halusit mut ulos ja sä kauhistuit, kun puhuttiin, että joku olis äänestämässä Nikkeä. Et sä olisi sitä kuitenkaan suostunut äänestämään, Lola vastaa.

– Mä koen, että mua on kusetettu aivan 6-0 tässä, Vilma jatkaa vuodatustaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ja muako ei vai? Sua ei kukaan kuitenkaan äänestänyt, useampia häätöääniä kerännyt Lola kivahtaa.

– Mä muistan kyllä Vilman sun sanat mulle, että ”mä en kuseta sua ikinä”. Muistat kyllä varmasti, Lola jatkaa Vilman hiillostamista.


Tilanteen jälkeen Vilma kertoo olonsa käyvän koko ajan tukalammaksi Lolan johtamassa heimossa. Seuraavana päivänä Vilma purskahtaakin itkuun miettiessään heimon liittoumia ja tuntee jääneensä täysin yksin.

– Ei se oo kivaa olla tuolla nyt. Tunti sitten mä olin iloinen, että olen kaikkien kaveri, nyt musta tuntuu, että mä en ole kenenkään kaveri tuolla, Vilma tilittää.

– Heimo on täysin kahtia jakautunut tällä hetkellä, Olli Herman tiivistää Agilan tunnelmat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt