TV & elokuvat

Bachelor Suomi -sarjan sinkkunaiset paljastettiin – kuka hurmaa suomenruotsalaisen Christofferin?

rac

Julkaistu:

bachelor suomi
Bachelor Suomi -sarjan 17 sinkkunaista paljastetttiin maanantaina kello 11.
Viime viikolla julkistettiin, että Suomen seuraava Bachelor on 31-vuotias, suomenruotsalainen Christoffer Forsman. Palomies-ensihoitaja etsii rakkautta 12. maaliskuuta Livillä alkavassa Bachelor Suomi -sarjassa. Tänään maanantaina paljastetaan, ketkä kamppailevat komistuksesta ja rakkaudesta ohjelmassa.

IS näytti suorana lähetyksenä Bachelor-sarjassa nähtävien sinkkunaisten julkistuksen kello 11.00. Helsingin Kämp-hotellissa järjestettävässä tilaisuudessa paljastetaan kaikki 17 tv-ohjelmassa mukana olevaa kaunottaret ja osa heistä näyttäytyy paikan päällä.

Suomen uusi Bachelor Christoffer on kotoisin Raaseporista, mutta asuu nykyään Helsingissä. Hän on paitsi palomies ja yrittäjä, mutta myös yksi menestyneen helsinkiläiskuntosalin omistajista. Koska Christoffer tekee kahta työtä, hänen arjestaan ei puutu vauhtia.

Christofferilla on ollut aiemmin kaksi vakavaa parisuhdetta, mutta nyt hän on viihtynyt pidemmän aikaa sinkkuna. Hän kuitenkin haaveilee parisuhteesta ja perheestä ja on valmis asettumaan aloilleen, kun se oikea tulee vastaan. Christoffer etsii rinnalleen itsenäistä naista, jolla on myös oma elämä ja omat kuviot.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Bachelorina Christoffer haluaa olla hienotunteinen ja reilu, sekä ottaa kaikki naiset huomioon.


Bachelor Suomi Livillä tiistaina 12.3. kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt