TV & elokuvat

Saara Aallon yllättävä soolo-osuus herkässä esityksessä mykisti tuomarit – luisteli kirkkaasti jatkoon Dancing on Ice -kisassa

Julkaistu:

Saara Aalto kisaa edelleen Dancing on Ice -kilpailussa.
Tv-kilpailujen veteraani, laulaja Saara Aalto kisasi sunnuntaina jälleen Britannian Dancing On Ice -ohjelmassa yhdessä parinsa Hamish Gamanin kanssa.

Tällä viikolla tasoa oltiin nostettu tuomarien toimesta, sillä kilpailijoiden täytyi mahduttaa kolme varsin haastavaa liikettä esitykseensä.

Saara valitsi luisteluparinsa kanssa esitykseensä Dancing In The Dark -kappaleen, jonka esittää Trevor Horn ja Gabrielle Aplin & The Sarm Orchestra.


Saara luisteli viime viikolla parhaat pisteensä, mutta kaatui juuri ennen esitystään päälleen. Hänen esitystään kehuttiin kauden parhaaksi siihen mennessä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Saara ja Hamish luistelivat ohjelmassa viimeisenä. Pari lipui jäälle pukeutuneena hempeisiin asuihin. Saaralla oli yllään vaaleanpunaisen ja vihreän sävyinen luistelupuku, johon oli kirjailtu ruusuja. Hamishilla oli yllään vaaleanpunainen kauluspaita.


Yllättäen Saara aloitti esityksen yksinluistelulla, minkä jälkeen hänen tanssiparinsa saapui liittyi esitykseen.

Herkässä esityksessä Saara ja Hamish saivat yleisöltä useaan otteeseen raikuvat suosionosoitukset ja tanssi onnistui ilman virheitä tai kompurointeja. Aallon Meri-kihlattu taputti herkistellen yleisössä.


Suoritus kirvoitti tuomareilta 31 pistettä tullen neljänneksi kahdeksan jäljellä olevan kilpailijan joukosta. Maksimipistemäärä on 40. James ja Alexandra veivät illan pistesaldon 34 pisteellään.

– Se oli hyvin haastavaa mutta rakastan Hamishia. Hän laittaa minut tekemään töitä, Saara sanoi esityksen jälkeen.

– Otimme suuren riskin, mutta uskoin Saaraan ja hän onnistui täydellisesti, Hamish kehui pariaan.

Tuomarit kehuivat Saaran ja Hamishin esitystä pienestä pistelaskusta huolimatta.

– Tämä oli yksi hienoimpia esityksiäsi. oli runollista katsoa teitä.

– Rakastin tätä esitystä, se oli täysin päinvastainen viime viikkoon.

– He luistelivat pareina, ja sinä luistelit yksi. Se vaati paljon rohkeutta.

Pisteet riittivät kuitenkin jatkoon. Saara ja Hamish nähdään ohjelmassa siis jälleen ensi viikolla.

Ohjelman juontajat tiputtivat myös esitysten jälkeen todellisen pommin: Ensi viikolla ohjelmasta joutuu kotiin kaksi luisteluparia.


Viime viikolla sarjassa nautittiin Fairytale-teemasta. Aallon esityksessä kuultiin Britannialle vuonna 1967 euroviisuvoiton tuonut Puppet on a String -kappale. Aalto oli napannut esitykseensä vaikutteita rakastetusta Pinokkio-sadusta ja hän porhalsi jäälle nukeksi maskeerattuna.

Heti tuomaripisteiden jälkeen ohjelman juontaja paljasti, että vain sekunteja ennen esitystään Aalto kaatui ja löi päänsä vaarallisesti. Laulajalta tiedusteltiinkin, oliko hän kunnossa.

– En tiedä, toivottavasti. Tämä puoli päästäni on kuuma ja sykkivä, Aalto kertoi painaen toista puolta päästään hieman järkyttyneen oloisena.
Britannian Dancing on Ice -ohjelmaa esittää Suomen tv:ssä Jim-kanava sunnuntaisin. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt