Renny Harlin kaappasi uuden elokuvansa päätähdeksi Bond-tähti Pierce Brosnanin – prosessi ei ollut helppo - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Renny Harlin kaappasi uuden elokuvansa päätähdeksi Bond-tähti Pierce Brosnanin – prosessi ei ollut helppo

Renny Harlin onnistui saamaan elokuvansa tähdeksi Pierce Brosnanin.

Julkaistu: 10.2.2019 16:00

Renny Harlin kuvaa seuraavat viikot Abu Dhabissa ja Los Angelesissa The Misfits-elokuvaa, jonka pääosassa nähdään Bondina tutuksi tullut Pierce Brosnan.

Ohjaaja Renny Harlin on viettänyt viime viikot Arabiemiraateissa valmistelemassa uusinta elokuvaansa. Harlin alkaa filmata runsaan viikon kuluttua kaksituntista toimintaelokuvaa The Misfits. Kuvausten on määrä alkaa runsaan viikon kuluttua ja ne kestävät vähintään kuukauden. Abu Dhabin lisäksi elokuvaa kuvataan myös Los Angelesissa.

Koska aikataulu on noinkin pitkä, Harlinin maaliskuun puoleen väliin ajoittuvat 60-vuotissynttärit sujuvat mitä suurimmalla todennäköisyydellä työn touhussa.

Renny Harlinin työmaa on nyt Arabiemiraateissa.

The Misfits on ollut Suomessakin aikoinaan asuneen Prince Rami Al Husseinin projekti, jota hän on kehitellyt kolmen vuoden ajan.

Oulussa aikoinaan asunut Rami Al Husseini filmasi kolme vuotta sitten nyt jo entisessä kotikaupungissaan Fate-elokuvan. Leffaansa hän sai mukaan Amaury Nolascon sekä Robert Knepperin, jotka ovat tuttuja muun muassa Pako-sarjasta.

The Misfits -elokuvan tuottaja Kia Jam (vas.), tuottaja, näyttelijä Prince Rami Al Husseini ja ohjaaja Renny Harlin.

Tulevassa elokuvassa toista pääosaa näyttelevä ja leffan tuottajanakin toimiva Al Husseini kertoo Ilta-Sanomille työstäneensä uutta projektiaan yhdessä tuottaja Kia Jamin kanssa. Käsikirjoituksen ovat tehneet Robert Henny ja Kurt Wimmer.

Renny Harlinin pitkäaikainen ystävä Kia Jam on toiminut tuottajana jo runsaan kahdenkymmenen vuoden ajan ja hänen meriittilistallaan ovat muun muassa elokuvat Sin City (pääosissa Jessica Alba ja Mickey Rourke) sekä City of Lies (pääosissa Johnny Depp ja Forrest Whittaker).

Nykyisin Belgiassa perheensä kanssa asuva Rami sanoo olevansa onnellinen, että monen vuoden projekti on vihdoin valmis starttaamaan. Hän on erityisen kiitollinen elokuvan toteutumisesta Kia Jamille ja Alian-vaimolleen.

– Suuri kiitos kuuluu vaimolleni, joka on ollut kärsivällinen tämän projektin suhteen. Minun työskennellessäni hän on upeasti hoitanut kotiamme ja neljä kuukautta sitten syntynyttä Amira-tytärtämme, Rami Al Husseini sanoo.

The Misfits kertoo kahdesta erilaisesta Robin Hood -hahmosta, joilla on yhteinen vihollinen. Nämä kaksi miestä, amerikkalainen kybernero (Pierce Brosnan) ja kapinallinen arabiprinssi (Rami Al Husseini) sekä hänen jenginsä Misfits lyöttäytyvät yhteen ja taistelevat arkkivihollistaan vastaan saadakseen tämän varastaman kullan takaisin.

Pierce Brosnan näyttelee The Misfits -elokuvassa amerikkalaista kyberneroa.

Elokuvassa näyttelevät myös muun muassa rap-artisti ja näyttelijä Nick Cannon, toimintaelokuvista tuttu Wesley Snipes sekä aiemminkin Al Husseinin kanssa yhteistyötä tehnyt näyttelijä Rockmond Dunbar ja brittinäyttelijä Hermione Corfield.

James Bond -roolistaan tutun Pierce Brosnanin saaminen mukaan ei ollut ihan yksinkertainen juttu.

– Hän vaati käsikirjoitukseen muutoksia ja tietysti teimme ne. Brosnan myös pyysi käsikirjoittaja Kurt Wimmerin mukaan projektiin ja täytimme senkin toiveen, Al Husseini kertoo.

Kun Brosnanin toiveet oli täytetty, hän suostui mukaan ja sopimus allekirjoitettiin. Brosnan lentää Los Angelesista Abu Dhabiin ensi viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?