Selviytyjistä pudonnut Eevi Teittinen syytti joukkuettaan kiusaamisesta – Lola Odusoga julkaisi blogissaan tilityksen, joka vetää hiljaiseksi

Julkaistu:

selviytyjät
Lola Odusoga ottaa kantaa Selviytyjät-joukkueensa ilmapiiriin.
Ensimmäisenä Selviytyjät Suomi -ohjelmasta tippunut Eevi Teittinen yllätti kuluneella viikolla julkaisemalla blogissaan kirjoituksen, jossa ruoti Agila-heimonsa ahdistavaa ja kiusaavaa ilmapiiriä.
Eevi viittasi kirjoituksessaan suoraan ainoastaan ex-missi ja juontaja Lola Odusogaan, jonka hän kertoo ”torpanneen hänen aidot yrityksensä röyhkeästi”.

– Kyllä siinä oli jotain ihan henkilökohtaista vastustusta alusta alkaen. Kyllä sen kaiken pystyi aistimaan heti, Eevi Teittinen pohti blogissaan.


Nyt Lola on omaan kipakkaan tyyliinsä kirjoittanut Apu-lehden blogiinsa oman näkemyksensä saaren tapahtumista. Ex-missin mukaan Selviytyjiin kuuluu keskeisenä osana taktikointi ja juonittelu, eikä siitä pitäisi syytellä muita.

– Pelistä putoaminen ottaa aina päähän, ellei se ole ollut pelin kuluessa oma toive, joita myös tässä formaatissa maailmallakin vuosien varrella aina välillä esiintyy. Ja kyllä sen kuuluukin harmittaa. Mutta en voi käsittää tätä pudonneiden leiristä kuuluvaa muiden syyttelyä siinä kohtaa, kun oma peli ei mennyt niin kuin itse halusi, Lola kirjoittaa.

– Jos häviää, siihen on jokin syy. Pelin ehdottomia vaatimuksia on, että muistaa loppuun asti pitää erillään nämä kaksi asiaa, peli on peliä, ja oikeassa elämässä eletään eri tavalla.

Lola ihmettelee, miksi niin monet ovat yllättyneet hänen pelitaktiikastaan.

– Luulevatko ihmiset siis vakavissaan, että mun taustoillani on ollut mahdollista edetä elämässä pelkällä hymyllä ja auringolla? Että pelkällä söpöydellä ja muiden miellyttämisellä olisi ollut mahdollista taistella rasistisia asenteita ja monia muita kohdalleni osuneita aiheita vastaan, ja luoda uraa niillä alueilla, missä olen sitä tehnyt, hän kyselee.

– Ilman järkähtämättömän kovaa tahtoa, päämäärätietoisuutta ja asennetta en olisi voinut tehdä hetkeäkään niitä töitä, joita olen tehnyt, paitsi poseerata lehtikuvissa.


Lolan mukaan Selviytyjät on kokemuksena kaikille erilainen. Toisten syyttelyä omista virheistä hän ei kuitenkaan siedä.

– On kuitenkin ikävää, jos omaa epäonnistumista pitää analysoida muiden tekojen kautta oman tekemisen sijaan ja lähteä heittämään koulukiusaaja-kommentteja julkisesti. Itselläni on tapana etsiä aina, mitä teki itse väärin, ja mitä olisi voinut tehdä paremmin.


Lola kertoo, että häntä on syytelty ensimmäisen jakson jälkeen ”ilkeäksi ja kauheaksi ihmiseksi”. Lola kehottaa myös katsojia olemaan tekemättä liikaa johtopäätöksiä hänestä ihmisenä sen mukaan, miten hän käyttäytyy ohjelmassa.

– En ole siis se henkilö, jonka syyksi voidaan vierittää asioita, ilman että olen siihen syyllinen. Se asia tullaan käsittelemään ja selvittämään varmasti, hän jyrähtää.

– Mua ei siis edelleenkään, ainakaan tv:ssä esitettävän strategisen peliohjelman kautta kannata lähteä analysoimaan tai lokeroimaan, koska silloin mennään taas metsään ja lujaa.


Lola otti jo aiemmin Instagram-tilillään kantaa saamaansa ulkonäköpalautteeseen ohjelmassa. Kilpailijat saavat käytännössä ottaa mukaan saarelle vain yllään olevat vaatteet, joten asuvalintojen tulee olla hyvin käytännöllisiä.

– Hei ihmiset, löytyi telsussa nähty toppi vaatehuoneesta! Mut se ei oo nyt pääasia. Pääasia on mun ilme ja prosenttimäärä siihen, kuinka paljon mua kiinnostaa se, että sä et ehkä tykkää siitä miltä mä näytän viidakossa, Lola aloittaa.

– Jos tekee niin pahaa, niin älä katso.
Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin kello 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt