Uusi Bachelor on ollut mukana myös toisessa kohudeittiohjelmassa – vietteli naisia rannalla ja pullisteli paidatta palomieskalenterissa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Uusi Bachelor on ollut mukana myös toisessa kohudeittiohjelmassa – vietteli naisia rannalla ja pullisteli paidatta palomieskalenterissa

Juuri julkistettu Bachelor-Christoffer on kokenut tosi-tv-konkari.

Christoffer on tv:stä tuttu.­

5.2.2019 11:27

Suomen uusi Bachelor Suomi on 31-vuotias Christoffer Forsman. Christoffer on ammatiltaan palomies-ensihoitaja, ja hän työskentelee myös yrittäjänä. Hän on alun perin Raaseporista mutta asuu nykyisin Helsingissä.

Christoffer Forsman on uusi Bachelor Suomi.­

Mutta Bachelor ei ole suinkaan niin sanottu tosi-tv-neitsyt. Christoffer testaili hurmaustaitojaan tv:ssä jo vuonna 2016 osallistuttuaan Exiä rannalla -ohjelmaan, joka perustuu brittiläiseen Ex on the Beach -formaattiin. Ohjelmassa kahdeksan sinkkua pitää hauskaa saarella, kunnes heidän exänsä pelmahtavat paikalle sekoittamaan pakkaa.

Varsin viihteellisen ja draamantäyteisen sarjan ideana on, että rannalle ”ajelehtivat” exät haluavat joko kostaa tai uudelleenlämmitellä suhdettaan entiseen heilaansa.

Exiä rannalla -miessinkut vuosimallia 2016. Christoffer ensimmäinen vasemmalta.

Christoffer oli yksi kilpailijoista. Rannalle pelmahti toiseksi viimeisessä jaksossa hänen ex-tyttöystävänsä Minttu Viinikka.

Voit katsoa alla olevalta trailerilta, millaisesta ohjelmasta on kyse.

Viihderealityn lisäksi Christoffer on palomieskalentereista pitävälle mahdollisesti tuttu näky. Palomies poseerasi vuoden 2017 palomieskalenterin kannessa yhdessä vuoden 2015 Miss Suomi Rosa-Maria Ryytin kanssa.

Paidaton komistus kannattelee punaiseen mekkoon verhoutunutta Ryytiä lihaksikkailla käsivarsillaan hyisessä rantavedessä.

Löytyipä komistuksen kuvia myös kalenterin sisäsivuilta. Mustavalkoisissa otoksissa Christoffer poseerasi muiden pelastajien kanssa omana itsenään luonnon helmassa jylhissä suomalaismaisemissa.

Kalenterin palomiesesittelyssä Christofferia kuvaillaan ”suomenruotsalaisten lahjaksi maailman naisille”.

Uudella Bachelor Suomi -kaudella Christoffer tapaa Vanajanlinnassa 17 upeaa sinkkunaista, jotka yrittävät voittaa sinkkumiehen sydämen.

Miehellä on ollut aiemmin kaksi vakavaa parisuhdetta, mutta nyt hän on viihtynyt pidemmän aikaa sinkkuna. Hän kuitenkin haaveilee parisuhteesta ja perheestä ja on valmis asettumaan aloilleen, kun se oikea tulee vastaan.

Christoffer on ammatiltaan palomies ja ensihoitaja.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?