Salkkareiden 20 vuotta vanha murhamysteeri ratkeaa – kuka murhasi Tyyne Puustisen? Varo juonipaljastuksia!

Julkaistu:

tänään tv:ssä
Salattujen elämien 3500. jakso lupaa vihdoin paljastaa, kuka murhasi Tyyne Puustisen.
Viime perjantaina tuli kuluneeksi 20 vuotta suomalaisten tv-katsojien suosikkisarjan ensimmäisestä jaksosta (25.1.1999).

Salatut elämät -sarjan varsinainen 20-vuotisjuhlajakso – peräti 3 500:s – nähdään tänä iltana, ja 20 vuoden mittainen hyytävä salaisuus on paljastumaisillaan! Juhlajaksossa koetaankin hurjia käänteitä.

Ihka ensimmäisessä jaksossa talonmies Seppo Taalasmaa (Jarmo Koski) ja hänen Ulla-vaimonsa (Maija-Liisa Peuhu) kutsuivat poliisit paikalle, koska naapuri Tyyne Puustinen ei avannut ovea.

Tyyne löydettiin asunnostaan kuolleena, ja poliisi ryhtyi selvittämään kuolinsyytä.


Juhlajaksossa Ulla on saanut Tyyne Puustisen asunnossa pahan aavistuksen ja kertonut Gunnarillekin (Raimo Grönberg) selvittämättömästä murhasta, joka tapahtui tasan 20 vuotta aiemmin.

Ulla on varma, että murhan vuosipäivänä luvassa on jälleen jotakin kamalaa – ja hän on oikeassa!

Vaikka Gunnar kuittaa Ullan höyryämisen vainoharhana, Ulla ei saa unta. Hän kutsuu apuun Tyyne Puustisen henkeä ja kaivaa esiin Tarot-kortit. Kortit kertovat tuskallisen ennustuksen. Ja tuota pikaa Ullan pelko käy todeksi!

Järkyttyneenä hän rynnistää poliiseja vastaan julistaen, että uusi murha on tapahtunut! Kaiken on pakko liittyä Tyyne Puustisen kohtaloon.

Onko asialla sama murhaaja, vuosien takaa?


Aki (Sami Uotila) osuu rappuun ja saa heti kuulla Ullan vihjailut. Ulla uskoo vakaasti, että syypää on Aki!

Ismo (Esko Kovero) paljastaa, että poliisilla on jo epäilty. Aki saa kuitenkin kutsun kuulusteluihin ja lähtee niihin nöyränä.

Ulla kokoaa Ismon avulla asukkaat majataloon pohtimaan yhdessä kaameita tapahtumia. Ullan tähtäimessä on yhä Aki, ja Alissa (Johanna Puhakka) kauhistuu isäänsä kohdistuvista epäilyksistä.

Lopulta juhlavuosijaksossa selviää, kuka todella oli Tyyne Puustisen murhaaja vuonna 1999.

Salatut elämät, MTV3 klo 19.30

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt