Lola Odusoga teki ovelan tempun ennen Selviytyjien kuvauksia: ”Suurin haaste oli pitää salassa, että tiedän niin paljon”

Julkaistu:

uusi tv-lehti
Kovaksi peluriksi paljastuva Lola Odusoga valmistautui Selviytyjät Suomi -ohjelmaan taktikoimalla.
Julkkiksista koostuva Selviytyjät Suomi -ohjelman toinen tuotantokausi on aiheuttanut jo ennalta spekulaatioita siitä, millaisiksi monien tuntemat ihmiset viidakossa muuttuvat, kun ruokaa on vähän, unet jäävät katkonaisiksi, kuumuus väsyttää, eikä kehenkään voi täysin luottaa.

Yksi mukaan lähteneistä kisaajista on Lola Odusoga, jota monet kilpakumppanit kuvailevat aloitusjaksossa yhdeksi kisan kovimmaksi pelaajaksi.

Lola sanoo, että hänen käytöksensä voi yllättää. Hän lähti saarelle nimenomaan pelaamaan. Lola oli tietoinen hyvin monista erilaisista strategioista ja käänteistä, jotka saattavat minkäkin strategian romuttaa.

– Päätin, että kun lähden mukaan, minun on ehdittävä katsoa etukäteen kaikki Selviytyjät-kaudet, ja nähdä kaikki mahdolliset juonenkäänteet, mahdollisimman monta tehtävää ja myös, mitä kaikkia ötökkäkohtaamisia on ollut ohjelman historian aikana, Lola sanoo.


– Suurin haasteeni saarella olikin pitää salassa se, että tiedän niin paljon. Tässä ohjelmassa kyse on ennen kaikkea siitä, miten hyvin osaat pelata.

Lola huomasi jo lentokentällä, että tämänkertainen joukkue on hyvin fyysinen.

– Suurin osa jengistä oli todella superkuntoisia, ja mietin heti, että sen täytyy olla silmänlumetta. Että ei tämänvuotistakaan kisaa voi ratkaista pelkällä fysiikalla. Se on lopulta yksi tekijä, ja tekijöitä on todella monta. Kyllä peli on se, mikä ratkaisee.


Tosin heti aloitusjaksossa joukkueet joutuvat todella koville erittäin haastavissa, hyvää kuntoa vaativissa tehtävissä. Lolakin jännitti niitä ja halusi siksi etulyöntiaseman tietämällä niistä paljon etukäteen, jotta pystyisi taktikoimaan omaa osallistumistapaansa.

– Itselleni tuli aina pieni ylivertaisuuden tunne, kun saavuimme johonkin kisapaikalle. Tiesin monta kertaa, mitä siinä pelissä kuuluu tehdä, ja muut eivät tienneet. Tunnistin suurimman osan meille tulleista haasteista, Lola muistelee.


Hän kesti hyvin myös sen, että saarella elettiin vähällä ruualla.

– Valmistauduin ohjelmaan todella hyvin, ja jätin pari kuukautta aiemmin pois kahvin, sokerin ja alkoholin. Halusin välttää sen, että saarella tulisi vieroitusoireita jostain, mihin kroppa on tottunut, Lola kertoo.

– Siitä oli myös iso etu, että minulla oli etukäteen massaa. Minulle ei tullut läheskään niin paha nälkä, kun oli omasta takaa vararavintoa. Mutta eihän sitä tietenkään kannattanut muille kertoa. En myöskään näyttänyt fyysiseltä uhalta, mikä oli ehdoton valtti.

Lue koko Lola Odusogan haastattelu uudesta Tv-lehdestä. Lehti on myynnissä 30.1.-5.2. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digiversion voit lukea täältä.

Kauden Selviytyjät-kisaajat

  Marko Asell, painijalegenda ja ex-kansanedustaja

  Vilma Bergenheim, huippumalli

  Miska Haakana, tubettaja

  Niklas Hagman, ex-jääkiekkoilija

  Olli Herman, rockartisti

  Kim Herold, muusikko

  Hannes Hyvönen, ex-jääkiekkoilija

  Sauli Koskinen, tv-tähti

  Virpi Kätkä, laulaja

  Tuuli Matinsalo, aerobicin maailmanmestari

  Lotta Näkyvä, entinen Miss Suomi

  Lola Odusoga, entinen Miss Suomi ja juontaja

  Noora Räty, jääkiekkomaalivahti

  Eevi Teittinen, fitness-urheilija

  Wallu Valpio, kulttuurituottaja

  Veronica Verho, somepersoona ja radiojuontaja

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt