Ylen ohjelmassa tehdään seksuaalisia tutkimusmatkoja ja puhutaan kiihottumisesta – vieraana olevalta Frederikiltä tyhjentävä tilinteko - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Ylen ohjelmassa tehdään seksuaalisia tutkimusmatkoja ja puhutaan kiihottumisesta – vieraana olevalta Frederikiltä tyhjentävä tilinteko

Ylellä puhutaan seksistä. Ääneen pääsee myös Frederik.

Julkaistu: 24.1.2019 11:43

Jaksossa käsitellään seksiä ja kiihottumista.

Ylen Perjantai -ohjelmassa nähdään perjantaina 1. helmikuuta varsin suorasukainen aihe. Tiedotteen mukaan Perjantain Mikä mua kiihottaa? -jakson ydinkysymyksenä ovat seksi ja kiihottuminen.

Tiedotteen mukaan ohjelmassa pohditaan, kuinka seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia, mutta miksi esimerkiksi ruuasta on helpompi puhua kuin omista haluistaan.

Juontajapari Rosa Kettumäen ja Sean Ricksin vieraina ovat muusikko Ilkka “Frederik” Sysimetsä ja bloggaaja Kaisa Merelä. Ohjelmassa selvitetään tiedotteen mukaan muun muassa, onko Frederik romantikko vai panomies.

Ohjelman juontajat Sean Ricks ja Rosa Kettumäki.

Iskelmätähti Frederikille seksi tiedotteen mukaan iloinen asia, ihmisen perustarve kuten syöminen. Poikamies harrastaa seksiä omien sanojensa mukaan kolmen päivän välein joskus jopa kaksi kertaa päivässä.

– Minua kiihottavat kauniit alusvaatteet, naamarit, puhtaus, tuoksut ja hyvässä kunnossa olevat vartalot. Dildoista tiedän kaiken. Nahkakuteet ja ruoskinta ovat pervoa, Frederik kertoo tiedotteessa.

Frederik puhuu avoimesti seksistä.

Vähän reilu kaksikymppinen Kaisa Merelä kuvailee itseään seksipodcastaajaksi sekä seksuaalisuus- ja hyvinvointibloggaajaksi.

Merelän mielestä seksuaalisuus on tärkeä osa nuoren naisen elämää – miksi siitä siis pitäisi vaieta? Moni voi jäädä paljosta paitsi, jos ei uskalla esimerkiksi häpeän ja pelon takia tehdä seksuaalisia tutkimusmatkoja.

Kaisa Merelä puhuu avoimesti seksuaalisuudesta.

Perjantai – Mikä mua kiihottaa? 1. helmikuuta Yle TV1:llä kello 21.05.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?