TV & elokuvat

Ylen ohjelmassa tehdään seksuaalisia tutkimusmatkoja ja puhutaan kiihottumisesta – vieraana olevalta Frederikiltä tyhjentävä tilinteko

Julkaistu:

Jaksossa käsitellään seksiä ja kiihottumista.
Ylen Perjantai -ohjelmassa nähdään perjantaina 1. helmikuuta varsin suorasukainen aihe. Tiedotteen mukaan Perjantain Mikä mua kiihottaa? -jakson ydinkysymyksenä ovat seksi ja kiihottuminen.

Tiedotteen mukaan ohjelmassa pohditaan, kuinka seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia, mutta miksi esimerkiksi ruuasta on helpompi puhua kuin omista haluistaan.

Juontajapari Rosa Kettumäen ja Sean Ricksin vieraina ovat muusikko Ilkka “Frederik” Sysimetsä ja bloggaaja Kaisa Merelä. Ohjelmassa selvitetään tiedotteen mukaan muun muassa, onko Frederik romantikko vai panomies.


Iskelmätähti Frederikille seksi tiedotteen mukaan iloinen asia, ihmisen perustarve kuten syöminen. Poikamies harrastaa seksiä omien sanojensa mukaan kolmen päivän välein joskus jopa kaksi kertaa päivässä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minua kiihottavat kauniit alusvaatteet, naamarit, puhtaus, tuoksut ja hyvässä kunnossa olevat vartalot. Dildoista tiedän kaiken. Nahkakuteet ja ruoskinta ovat pervoa, Frederik kertoo tiedotteessa.


Vähän reilu kaksikymppinen Kaisa Merelä kuvailee itseään seksipodcastaajaksi sekä seksuaalisuus- ja hyvinvointibloggaajaksi.

Merelän mielestä seksuaalisuus on tärkeä osa nuoren naisen elämää – miksi siitä siis pitäisi vaieta? Moni voi jäädä paljosta paitsi, jos ei uskalla esimerkiksi häpeän ja pelon takia tehdä seksuaalisia tutkimusmatkoja.


Perjantai – Mikä mua kiihottaa? 1. helmikuuta Yle TV1:llä kello 21.05.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt