TV & elokuvat

Tuotantoyhtiö yritti pitää Selviytyjät Suomi -kisaajat erossa toisistaan – juonittelu alkoi jo lentokoneessa: ”Tosi painostava tunnelma”

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Selviytyjät Suomi -ohjelman uusi kausi alkaa televisiossa helmikuussa. Tv-ruuduissa ei paljastu, että osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa jo menomatkalla lentokoneessa ja hotellissa.
Selviytyjät Suomi -sarjan toinen julkkiskausi kuvattiin Filippiineillä viime kesänä. Ohjelma alkaa pyöriä televisioissa helmikuussa.

IS tapasi kauden kilpailijoita tiistaina ohjelman pressitilaisuudessa Helsingissä sekä katseli ennakkoon sarjan ensimmäisen jakson. Tällä kaudella juonittelu alkaa poikkeuksellisen raa’asti heti ensi metreiltä.

Kisaan osallistuvat tänä vuonna entinen Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga, kiekkotähti Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, tv-tähti Sauli Koskinen, ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuurituottaja Wallu Valpio, painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, entinen Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rockartisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.

Viime keväänä kulissien takaa tihkui tieto siitä, että kilpailijat pääsivät luomaan liittoja jo ennen ohjelman alkamista Manilassa, Filippiinien pääkaupungissa. Ohjelman edetessä katsojille valkeni, että ”Manila-liitto” juonitteli pudotuksia mielensä mukaan. Liitto oli sovittu hotellihuoneessa ennen saarelle suuntaamista ja heimojen jakamista.


Tulevan kauden kilpailijat kertovat nyt, että juonittelu lähti todellakin saman tien käyntiin jo lentokoneessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Totta kai se peli lähtee saman tien käyntiin, kun hypätään lentokoneeseen ja tiedetään, minne ollaan matkalla. Pääpiirteittäin kisa kuitenkin alkoi, kun huivit oli jaettu ja päästiin sinne leiriin. Ne spekuloinnit ja diilit olivat vähän turhia, mitä tehtiin ennen kuin joukkueita oli edes jaettu, tv-persoona Sauli Koskinen arvioi IS:n kysyessä asiaa.


Samaa sanoo kiekkotähti Niklas Hagman:

– Kun matkustetaan saarelle yhdessä, niin siellä on esimerkiksi lentokoneessa aikaa jutella.

Kiekkoilija kertoo, että tuotantoyhtiö yritti parhaansa mukaan pitää heitä hieman erillään toisistaan, mutta eihän se ole luonnollisesti täysin mahdollista, kun kuusitoista kilpailijaa matkustaa porukassa monta päivää.

– Meitä yritettiin vähän sekoittaa ja laittaa istumaan erikseen, mutta kyllähän siinä pystyy nousta ja liikkua. Halusin lähteä kisaan avoimin silmin. Hotellissa minulla oli kämppis. Itse yritin tutustuessa jutella niitä näitä, Hagman sanoo.


YouTube-tähti Miska Haakana kertoo, että juonittelupelin huomasi kyllä, vaikka se ei ollutkaan aivan sallittua.

– Siellä Manilassakin huomasi, että samanhenkiset ryhmittäytyivät heti. Kilpailusta ei olisi saanut puhua etukäteen. Silti jotenkin näki, että nuo tyypit tulevat juttuun ja nuo myös, Miska muistelee.

Tubetähden mukaan kesti kolme kokonaista päivää, ennen kuin peli vasta virallisesti alkoi. Kolmen päivän aikana monet ehtivät jo hieroa tuttavuutta.

– Se hetki kun tapasimme toisemme ensimmäisen kerran ja kunnes pääsimme sinne saarelle kesti kolme päivää. Porukka oli jo ihan, että voisiko tämä alkaa. Hirveät paineet, koska oikeasti ei saisi edes puhua mistään liitoista. Sen takia oli tosi painostava tunnelma, hän sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt