TV & elokuvat

Muistatko Täydellisten naisten pyöreäposkisen Juanitan? Huima muodonmuutos: 17-vuotiasta näyttelijää ei ole tunnistaa tuoreista kuvista

Julkaistu:

täydelliset naiset
Madison De La Garza näytteli Juanita Solisia Täydelliset naiset -tv-sarjassa ollessaan lapsi. Nykyään hän 17-vuotias nuori nainen.
Yhdysvaltalaissarja Täydelliset naiset oli yksi 2000-luvun suurimmista tv-hiteistä. Draamakomediassa seurattiin Wisteria Lane -kadun varrella asuvia yläluokkaisia kotirouvia ja heidän perhe-elämän uskomattomia käänteitä. Mukana oli salasuhteita, kostonhimoisia selkäänpuukottajia sekä kavalia rikoksia.

Sarjaa tehtiin kahdeksan tuotantokauden verran vuosina 2004–2012 ja se nähtiin myös Suomessa Nelonen- ja Liv-kanavilla.

Täydelliset naiset -sarjaa tähdittivät muun muassa Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Gross ja Eva Longoria. Sarjassa nähtiin myös useita lapsitähtiä, joista yksi oli monien mieliin painunut Madison De La Garza. De La Garza näytteli Eva Longorian hahmon, Gabrielle Solisin topakkaa Juanita-tytärtä.

Juanita muistetaan sarjasta touhukkaana ja vahvatahtoisena pikkutyttönä. Kun Madison teki debyyttinsä tv-sarjassa vuonna 2008, oli hän vasta 7-vuotias. Hänet nähtiin sarjassa lopulta neljän vuoden ajan.


Nykyään Madison on 17-vuotias nuori nainen. Hän on suosittu sosiaalisessa mediassa ja julkaisee kuvia elämästään yli puolen miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi. Madison on muuttunut vuosien varrella huimasti ja nykyään hän onkin tummatukkainen nuori kaunotar.
Madison on jatkanut näyttelijän töitä myös Täydellisten naisten jälkeen ja kertoo Instagram-tilillään olevansa myös käsikirjoittaja. Madison on näytellyt Täydellisten naisten jälkeen muutamissa tv-sarjoissa ja lyhytelokuvissa, mutta Juanitan rooli on yhä ylivoimaisesti tunnetuin.

Madison tunnetaan myös siitä, että hänen isosiskonsa on maailmankuulu poptähti Demi Lovato. Madisonilla ja Lovatolla on yhteinen äiti, mutta eri isät.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lovato nousi viime vuonna otsikoihin päihdeongelmiensa vuoksi. Hänet kiidätettiin heinäkuussa sairaalaan yliannostuksen vuoksi ja tilanteen kerrottiin tuolloin olevan hyvin vakava. Lovato löydettiin kotoaan tajuttomana railakkaan juhlimisen päätteeksi.

Yliannostuksen jälkeen Lovato aloitti vieroitushoidon, josta hän pääsi kotiin marraskuussa.
Madison De La Garza julkaisi koskettavan kirjoituksen siskonsa syntymäpäivänä viime elokuussa. Hän kertoi sisarusten nostalgisen yhteiskuvan yhteydessä pelänneensä, että päivä saattaisi olla hänen elämänsä hirvittävin, mutta sen sijaan hän sai kokea suurta kiitollisuutta siskonsa selviydyttyä kesän koettelemuksista. Lovato täytti 20. elokuuta 26 vuotta.

– Tänään olisi voinut olla elämäni hirvittävin päivä, mutta sen sijaan saan viettää sen kiittäen Jumalaa, hämmästyttäviä lääkäreitä, Demin tiimiä ja kaikkia ympäri maailman, jotka ovat tarjonneet tukensa. Ilman näitä ihmisiä minulla ei olisi enää isosiskoani, Madison kirjoitti.

– Olen miettinyt, miten toivoisin, että kaikki voisivat nähdä ne hupsut pienet asiat, joita hän tekee. Kuten sen, miten hänen sieraimensa liikkuvat, kun hän sanoo tiettyjä sanoja tai miten hän pyyhkäisee hiukseni korvani taakse, kun yritän nukkua, koska ne ovat niitä asioita, joista olen kiitollinen tänään, hän jatkoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt