TV & elokuvat

Kari Ketonen räväyttää Putinina uutuuselokuvassa – tanssii ripaskaa ja pullistelee lihaksiaan: ”Rahan puutteessa lupasin tulla”

rac

Julkaistu:

Kari Ketonen uusi Putouksesta tutun Putin-parodiansa Iron Sky The Coming Race -elokuvassa.
Kari Ketonen räväyttää Iron Sky The Coming Race elokuvassa Vladimir Putinin roolissa. Ketonen on aikaisemmin esittänyt Putinia Putous-sketsiohjelmassa 2014.

– Rahan puutteessa lupasin tulla, Ketonen leukailee IS:n haastattelussa.

Hahmo sai laajasti näkyvyyttä paitsi Suomessa, myös Venäjällä ja Ukrainassa, ja nyt Ketosen Putin-hahmo kiinnitettiin myös Iron Sky -elokuvan jatko-osaan.

Ketosella on elokuvassa Putinina muun muassa villi tanssikohtaus, jossa hän repii paidan päältään Ketonen sanoo IS:n haastattelussa harjoitelleensa tanssia uransa alkutaipaleella työprojektia varten ja ammentaneensa siitä inspiraatiota.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Katso alla olevalta videolta, kuinka Ketonen tanssii Putinina.Elokuvan tie teattereihin on ollut erittäin kivikkoinen. Kohtauksensa Putinina Ketonen kuvasi jo yli kolme vuotta sitten.

– Sen jälkeen olen rappeutunut tiluksillani, Ketonen naurahtaa viitaten hahmonsa paidattomiin kohtauksiin.


Elokuva valtaa tänään keskiviikkona ensi-illan voimin Helsingin Tennispalatsin kaikki elokuvasalit. Illalla luvassa ovat suuret bileet. Ketonen sanoo olevansa hieman kahden vaiheilla, aikooko hän osallistua elokuvan iltajuhliin.

– Nyt on tipaton tammikuu ja huomenna on töitä, joten katsotaan nyt.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt