Juuso Mäkilähde on nähnyt Selviytyjien kuvauksissa lähes kaiken – yksi asia uudella kaudella sai silti häkeltymään

Julkaistu:

selviytyjät
Juuso Mäkilähde kertoi yllättyneensä toisen tuotantokauden tapahtumista.
Selviytyjät palkittiin parhaan kilpailurealityn palkinnolla perjantaina järjestetyssä Venla-gaalassa.

Ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde iloitsi palkinnosta IS:lle heti voittopuheen jälkeen. Samalla juontaja paljasti myös uutta tietoa ohjelman toisen tuotantokauden käänteistä.

Sarjan toista tuotantokautta kuvattiin keväällä Filippiinien paratiisimaisemissa noin viiden viikon ajan. Kuvausten ajan kilpailijat olivat täysin eristyksissä ulkomaailmasta, eivätkä he saaneet esimerkiksi käyttää puhelimia tai sosiaalista mediaa.
Mäkilähteen mukaan toinen kausi oli hänelle itselleen helpompi, sillä kaikki juontoon liittyvät asiat eivät olleet miehelle täysin uusia. Samaa ei voi sanoa kilpailijoista. Mies kertoo yllättyneensä, kuinka erilainen toinen tuotantokausi oli ensimmäiseen verrattuna.

– Tämä selvästi toimii niin, että kausi muokkautuu kilpailijoiden mukaan. Varsinkin alkupäässä nähtävä fysiikka on todella hurjaa johtuen siitä, että mukana on paljon ammattiurheilijoita, Mäkilähde selostaa.

– Fyysinen puoli on iso ero. Voisi kuvitella, että toisella kaudella ihmiset olisivat paremmin valmistautuneita tähän koitokseen, mutta itseasiassa he olivat paljon enemmän hukassa.


Mäkilähde uskoo, että toisella kaudella kilpailevat henkilöt olisivat saaneet paljon irti siitä, että he olisivat seuranneet ensimmäistä tuotantokautta.

– Minulla on sellainen tunne, että he eivät ole katsoneet ohjelmaa, sillä sieltä olisi saanut paljon vinkkejä koitosta varten. Osa oli siellä oikeasti tosi lirissä, hän pohtii.

– Ensimmäisellä kaudella oli todella henkisesti vahvaa porukkaa. Tällä toisella kaudella kilpailijoille tulee aivan täydellisiä henkisiä romahduksia. Ei mitään, että yön pimeydessä tirautetaan pari kyyneltä, vaan ihmiset hajoavat totaalisesti.

Haastavat olosuhteet vaikuttavat myös juontajaan.

– Suomessa ei ole ikinä vaikeuksia muistaa mitään, mutta kyllä kun seisoo auringossa viisi tuntia putkeen, niin kaikkien aivotoiminta hidastuu. Selviytyjät on ehdottomasti haastavin juontoprojektini, Mäkilähde pohtii.


Toinen tuotantokausi alkaa Nelosella keväällä. Uudet rohkeat kilpailijat ovat entinen Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, realitytähti Sauli Koskinen, ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuurin tuottaja Wallu Valpio, painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rock-artisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.
Mäkilähde on aikaisemmin antanut pientä vihiä siitä, miten toinen tuotantokausi tulee eroamaan ensimmäisestä. Aikaisemmin hän muun muassa kertoi, että tuleva kausi on vaarallisempi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt