TV & elokuvat

Tv-tähtiä, pukuloistoa ja juhlahumua Venla-gaalan punaiselta matolta

Julkaistu:

kultainen venla
ISTV näytti Venla-gaalan punaisen maton loistoa ja tähtihaastattelua suorana lähetyksenä. Suora lähetys on nyt päättynyt.
Suomen television parhaat ohjelmat ja tekijät palkitaan perjantaina Kultainen Venla -gaalassa. Ilta-Sanomat seuraa gaalan juhlahumua aina sen punaiselta matolta myöhäiseen iltaan saakka.

ISTV:n suora lähetys Venla-gaalan punaiselta matolta on päättynyt.

Lähetyksessä on luvassa pukuloistoa, tunnelmia gaalan etkoilta ja kirkkaimpien tv-tähtien haastatteluja. Lähetyksen juontaa IS:n toimittaja Noora Hapuli.
  • Lähetys ilmestyy tässä artikkelissa olevalle videolle.
Gaalassa palkitaan vuoden 2018 parhaat tv-ohjelmat ja niiden tekijät. Ehdolla Venla-palkinnon saajiksi ovat muiden muassa yleisöäänestyskategoriassa ovat parhaan esiintyjän Venlasta kisaavat Eränkävijöiden Aki ja Äijä, Arman Alizad ( Arman ja viimeinen ristiretki, Arman pohjantähden alla) ja Cheek (Cheekend). Parhaan ohjelman yleisö-Venlasta puolestaan kisaavat Eränkävijät ( Yle TV1), Love Island Suomi ( Sub) ja Puoli Seitsemän ( Yle TV1)

Itse palkintogaala nähdään suorana lähetyksenä TV2:lla klo 20.00 alkaen. Juontajina gaalassa toimivat Vappu Pimiä ja Marja Hintikka.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt