TV & elokuvat

Mitä ihmettä tapahtui Kaunarit-tähden kasvoille? 56-vuotiasta kaunotarta ei ole enää tunnistaa – näin paljon hän on muuttunut

Julkaistu:

tänään tv:ssä
Taylor tekee ärhäkän yllätyspaluun Kauniisiin ja rohkeisiin. Hunter Tylon näyttelemällä hahmolla on ollut monia uskomattomia käänteitä, ja lisää on siis luvassa!
Kauniissa ja rohkeissa koetaan yhden kaikkien aikojen suosikkihahmon paluu tämän illan jaksossa (MTV3 klo 17.55). Los Angelesiin pelmahtaa äkkiarvaamatta Taylor!

Tohtori Taylor Hayes (Hunter Tylo) saapui Kauniisiin ja rohkeisiin jaksossa 817, joka esitettiin Yhdysvalloissa kesäkuussa vuonna 1990. Hän oli Brooken Storm-veljen entinen luokkatoveri ja Ridgen Caroline-vaimon lääkäri.


Järkevänä ja hillittynä sarjassa aloittanut psykiatri ja syöpälääkäri Taylor on sittemmin joutunut vankilaankin. Hän ajoi juovuksissa kuoliaaksi Thornen Darla-vaimon.

Forresterin suvun miehet ovat Taylorin heikkous. Hän on lempinyt alfauros Ridgen lisäksi myös Ridgen isää, veljeä ja velipuolta.


Olipa Taylor aviossa myös marokkolaisen prinssi-Omarin kanssa, kun neito oli menettänyt muistinsa ja hänet tunnettiin nimellä Laila. Taylor oli naimisissa myös psykiatrikollega James Warvickin kanssa.


Ja onhan Taylor toki myös ”kuollut” kahdesti, kun näyttelijä Hunter Tylo on halunnut pitää taukoa sarjasta. Onneksi saippuasarjassa kuolema ei ole lopullista, ja ovi on aina auki takaisin!


Mitä kaikkea hahmolla onkaan jälleen edessä?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Taylorin käytös herättää huolta – varo juonipajastuksia!

Viime aikoina Kauniita ja rohkeita on mietityttänyt se, kuka mahtoi ampua Billiä. Ärhäkkään paluun tehneen Taylorin käytös herättää pian jo suoranaista huolta, etenkin Billissä – Taylor vaikuttaa omituisen kiihtyneeltä.


Myös Brooke kuulee Ridgeltä Taylorin paluusta ja pohtii, onko asiasta vain suurempaa haittaa. Sählääjiä soppaan ei tarvita lisää. Omituista on sekin, ettei Taylor ole ensimmäisenä käynyt tyttärensä Steffyn luona, vaan suunnannut suoraan Billin puheille.

Bill yrittää puolustella itseään Taylorin sanoja vastaan. Ei hän yksin ollut syypää tapahtuneeseen. Eikä hän ole tehnyt Steffylle mitään pahaa. Ridge-pahis on liioitellut! Se Steffyn taitaa olla pakko vielä vakuuttaa äidilleen itse.


Taylor kuitenkin jatkaa raivokkaalla linjallaan. Yhtäkkiä hän tarttuu Billin aseeseen! Takaumat välähtelevät eräästä myrskyisästä, pimeästä yöstä…

Ei kai leijonaemo Taylor ollut Billin ampuja?

Ei ole kommentoinut kauneusleikkaushuhuja

90-luvulla kuvankaunista näyttelijää ylistettiin erääksi maailman kauneimmista naisista. People-lehti valitsiki hänet kaksi kertaa maailman kauneimpien naisten joukkoon.

Hunter Tylon, 56, ulkonäkö on kuitenkin muuttunut merkittävästi vuosien saatossa ja amerikkalaismedian mukaan kyse ei ole pelkästään iän tuomista muutoksista. Kaunarit-fanit ovat jo vuosikausia arvuutelleet onko Tylo käynyt kauneusleikkauksissa, mutta tähti itse ei ole koskaan kommentoinut väitteitä.

Tältä Tylo näyttää uusissa Kaunarit-jaksoissa:
Näyttelijäkaunotarella on ollut elämässään runsaasti surua. Hänen poikansa Michael hukkui traagisessa onnettomuudessa vuonna 2007. Tytär Katya puolestaan sairastui syöpään vuonna 1998. Tylo on kertonut haastatteluissa tulleensa uskoon vaikeina aikoina ja se on auttanut häntä selviytymään.

Hän on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän erosi kolmannesta aviomiehestään Gersson Archillasta syksyllä 2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt