Suomi-sekoiluillaan kohauttanut Bam Margera synkässä syöksykierteessä – yksivuotiaan pojan isä joutui jälleen katkaisuhoitoon

Julkaistu:

syöksykierre
Suomalaisten rockstarojen kaveri, Jackass-tähti Bam Margera on jo kolmatta kertaa katkaisuhoidossa.
Muuan muassa Ville Valon ja Andy McCoyn kanssa hengaillut, Suomessakin useasti nähty Bam Margera, 39, ilmoitti uudenvuodenaattona Instagramissa kirjautuvansa kolmatta kertaa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi.

– Alkoholivieroitukseen kolmatta kertaa. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo, kirjoitti entinen Jackass-tähti postaten kuvan, jossa pitelee sylissään 1-vuotiasta poikaansa Phoenix Wolfia.
Hän kiitteli toisessa postauksessaan ystäväänsä Johnny Schillereffia avusta katkolle pääsyyn.

Vuosi sitten tammikuussa Margera oli samassa tilanteessa, tosin tuolloin hän kärähti myös rattijuoppoudesta.
Margera on puhunut avoimesti päihdeongelmastaan.

Margera on sekoillut päihteiden kanssa jo vuosia ja joutui jopa kesällä 2016 Helsingissä putkaan kännisekoilun seurauksena.

Lue lisää: Bam Margera joutui putkaan Helsingissä – kosteasta Suomi-reissusta tuli kansainvälinen kohu: ”Eikö hän olekaan kuivilla?”

Joulun alla 2017 Margerasta tuli poikavauvan isä.

Skeittaustaidoistaan tunnettu Margera kertoi syyskuussa People-lehdelle aikovansa palata rullalautailun pariin usean vuoden ryypiskelyn jälkeen. Hän kiitteli urheiluharrastuksen auttavan hänet takaisin pinnalle pohjakosketuksen jälkeen.

– Otin viisi vuotta katkoa skeittailusta luunmurtumien vuoksi. Sen sijaan aloin tienata rahaa esiintymällä yökerhoissa. Mikä käytännössä tarkoitti valokuvien ja drinkkien ottamista paikallisten kanssa. Olin lopulta niin kännissä jokainen ilta, että päätin ”tämän täytyy loppua”. Sen jälkeen kun heräsin oman oksennuksen ja kusen seasta, niin tiesin olevan aika lopettaa.
Margeran kanssa Jackassia tähdittänyt Ryan Dunn kuoli ajettuaan tieltä ulos autolla humalassa 2011.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt