Iron Skyn jatko-osan uusi toimintatraileri kokoaa yhteen elokuvan ”julkkikset”: mukana paavi, Stalin, Thatcher, Hitler ja Steve Jobs – pahiksina

Julkaistu:

Iron Sky 2
Vuosia viivästynyt seikkailuelokuva saa ensi-iltansa tammikuussa.
Jo vuosia tekeillä ollut tieteisseikkailu Iron Sky the Coming Race sisältää uuden trailerin perusteella ainakin rytisevää toimintaa – ja roistoversioita tunnetuista julkisuuden henkilöistä.

Elokuvan torstaina klo 14 faneille ja joukkorahoittajille julkaistu uutuustraileri on leikattu huomattavasti tiheätempoisemmaksi kuin The Coming Racesta aiemmat nähdyt trailerit.Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.


Uusi kooste esittelee aiemmin selvemmin tammikuussa ensi-iltansa saavan elokuvan uusia tapahtumapaikkoja – sekä kuun pimeälle puolelle rakennettua ihmiskunnan uutta kotia että onton Maan kuoren sisältä paljastuvaa aurinkoista, paratiisimaista valtakuntaa.

Lara Rossin, Vladimir Burlakovin, Kit Dalen, Tom Greenin ja Julia Dietzen näyttelemien päähenkilöiden lisäksi traileri sisältää välähdyksiä myös elokuvan ”julkkiksista”: liskoversioita muun muassa Sarah Palinista (Stephanie Paul), Josif Stalinista (Duta Skhirtladze), paavista (Jukka Hilden), Margaret Thatcherista (Amanda Wolzak), Adolf Hitleristä (Udo Kier) ja Steve Jobsista (Gaëtan Wenders).


Timo Vuorensolan ohjaama, moneen kertaan viivästynyt elokuva on jatko-osa elokuvalle Iron Sky (2012), jossa natsit hyökkäsivät Kuun pimeältä puolelta Maahan.

– Siinä on simppeli seikkailuelokuvan juoni, dinosauruksia ja toimintaa. Halusin tuoda elokuvaan Steven Spielbergin viihde-elokuvien vaivattomuutta, jossa mennään koko ajan eteenpäin, Vuorensola on kertonut Ilta-Sanomille.

Viivästyksen syinä ovat olleet muun muassa jatko-osan rahoitusvaikeudet sekä ensimmäisen Iron Sky -elokuvan erikoistehosteisiin liittynyt oikeuskiista, joka ratkesi toukokuussa.

Vuorensola on tehnyt viime vuodet yhtä aikaa kahta uutta Iron Sky -elokuvaa, joista toinen on kiinalainen tuotanto Iron Sky: The Ark. Vaikka kiinalainen seikkailu sijoittuu samaan tarinamaailmaan kuin alkuperäiset Iron Sky -elokuvat, sen juoni on itsenäinen.

Kiinalainen Iron Sky: The Ark ei varsinaisesti ole sarjan kolmas osa. Sekin on kuitenkin tekeillä nimellä Iron Sky End Game.


Ensi-iltansa Iron Sky the Coming Race saa Suomen elokuvateattereissa keskiviikkona 16.1.2019. Sen ensimmäinen varsinainen teaseri eli lyhyt traileri ilmestyi kuitenkin jo huhtikuussa 2017.

Sen jälkeen elokuvasta on ilmestynyt lukuisia muitakin trailereita:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt