Tällainen on Huutokauppakeisarin apumies-Markun oma tv-ohjelma – kiertelee pakettiautollaan eri puolilla Suomea

Huutokauppakeisarin apumies-Markku saa hurjan suosionsa vuoksi oman tv-ohjelman.

Uudessa ohjelmassa Markku Saukko kiertelee eri puolilla Suomea ja auttaa suomalaisia nikkarointipulmissa ja muissa käteviä kädentaitoja vaativissa vaikeuksissa.

27.11.2018 14:07

IS kertoi tiistaina päivällä Nelosen uusista tv-ohjelmista, jotka tulevat tv-ruutuun ensi keväänä. Yksi noista ohjelmista on Huutokauppakeisari-ohjelmasta tutun Markku Saukon oma sarja.

Saukko esiintyy Aki ja Heli Palsanmäen luotsaamassa Huutokauppakeisari-ohjelmassa neuvokkaana apumiehenä. Huutokaupan omalta MacGyverilta sujuvat kaikenlaiset riuskaa otetta vaativat hommat ja työt. Design by Markku -tuotteet alkavat olla huutokaupassa jo käsite.

Apumies-Markku auttaa ohjelmassaan tavallisia perheitä niin pienissä kuin isoissakin pulmatilanteissa.

Uudessa ohjelmassaan Saukko rientää ympäri Suomea ystävänsä Timon kanssa tarvikkeita pursuavalla pakettiautollaan. He auttavat tavallisia suomalaisia erilaisissa pulmissa, olivat ongelmat sitten pieniä tai suuria.

Markku Saukko tunnetaan Hirvaskankaan omana MacGyverina.

Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa -ohjelmassa Markku ja Timo remontoivat muun muassa lastenhuoneen, ompelevat keppihevosen ja pitävät kauneussalonkia. Jokaisessa jaksossa yksi kohteista on julkisuudesta tutun henkilön kummikohde.

Huutokauppakeisari on ollut jo vuosia valtavan suosittu ohjelma Nelosella. Se on pyörinyt ruudussa jo viiden vuoden ajan.

Aki Palsanmäki kertoi aiemmin IS:n haastattelussa, kuinka Hirvaskankaan huutokauppa nousi valtaisaan loistoonsa onnekkaiden sattumien kautta.

– Alussa teimme tappiokauppoja ja voittoa saattoi tulla vain muutama killinki. Alkuvuosina olimme Helin kanssa niin vihreitä tällä alalla, että joskus ostimme ala-arvoista tavaraa, jota huutokauppa-asiakkaat eivät sitten ostaneetkaan. Jouduimme toisinaan viemään tuotteita jopa kaatopaikalle. Tähänkään hommaan ei ole kouluja, eikä kursseja, vaan työ tekijäänsä opettaa. Tänä päivänä emme oikeastaan koskaan tee tappiokauppoja, Palsanmäki sanoi.

Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?