TV & elokuvat

Mikkeliläinen Jarmo on vähällä tyytyä Aki Palsanmäen ensimmäiseen tarjoukseen: hilaa kuitenkin hintaa ylemmäs – ”Kyllä tympäsee”

Julkaistu:

suomen huutokauppakeisari
Suomen huutokauppakeisari -sarjassa käydään kauppaa muun muassa moottorisahoista ja maamoottorista.
Tämän viikon Suomen huutokauppakeisarin jaksossa mikkeliläinen Jarmo Siira kauppaa Aki ja Heli Palsanmäelle JS-Motors-liikkeestään tuotteita. Myynnissä on muun muassa maamoottori, Mercedes-tuotteita, moottorisahoja sekä ralliautoilijan puku.

Huutokauppakeisaria jännittää tällä kertaa tavallista enemmän, sillä vastassa on kivijalkaliikkeen kauppias. Häntä myös kiinnostavat Siiran tarjoamat tavarat ja kaupat olisivat siksi mukavat.

– Ei tosiaankaan tule helpot neuvottelut. Kyllä tympäsee, jos nää tavarat jää tänne ja kaupat ei synny, Aki myöntää jo etukäteen.

Jarmo päättää lähteä liikkeelle 1 500 eurolla, mutta Akin vastatarjous on luonnollisesti yli puolet vähemmän, vain 600 euroa.


Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä Jarmolle sekin olisi riittävä summa. Tätä hän ei tietenkään Akille paljasta vaan jatkaa tinkaamista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Akin tarjous kuulosti tosi hyvältä, Jarmo innostuu, mutta haluaa nostaa summaa vielä suuremmaksi.

Aki puolestaan pohtii, että Jarmon olalla nätisti kököttävä pikkukoira vaikuttaa jo sen verran tyytyväiseltä, että oikea summa saattoi löytyä heti ensimmäisellä yrittämällä.

– Koitetaas vielä kikka kakkonen siihen, kaupanteosta innostunut Jarmo pohtii.

Suomen huutokauppakeisari tiistaisin klo 21 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt