Tosielämän pariskunta Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman näyttelevät yhdessä Syke-sarjassa: ”On ollut kiva tehdä yhteisiä kohtauksia”

Syke-sarjan perjantaina alkavalla uudella kaudella näyttelijäporukkaan liittyy myös Sebastian Rejman.

Neljä tuotantokautta Sykettä sai riittää Yleisradiolle, joka luopui suositusta sairaalasarjasta 2017. Nyt sarja jatkuu perjantaina 16.11. Nelosen Ruutu+-suoratoistopalvelussa.

Iina Kuustosen näyttelemä Iiris työskentelee edelleen ensihoitajana ambulanssissa. Moni sairaalassa työskennellyt on antanut palautetta Iiriksen hahmon ilottomuudesta.

– Aika monet hoitajat ovat todenneet, että Iiris on yhtä kyyninen kuin he, koska työ on kyynistänyt heitä. Ihmiset suojautuvat työssään niin eri tavoin.

Erityisesti lapsiin kohdistuvat rankat kohtalot sarjassa saavat näyttelijät hiljaisiksi.

– Sairaalat koskettavat kaikkia ihmisiä jollain tavalla, ja etenkin lapsiin liittyvät jutut ovat rankkoja. Niissä tilanteissa joutuu todella keskittymään, ettei minua itkettäisi niin paljon, Iina kertoo.

Tammikuussa toisen lapsensa saava Iina on joutunut piilottamaan raskausmahansa, sillä hänen hahmonsa ei ole sarjassa raskaana. Itse asiassa tämä on jo toinen kerta, kun sama tilanne tuli Syke-kuvauksissa eteen. Iina Kuustosella on näyttelijäpuolisonsa Sebastian Rejmanin kanssa jo entuudestaan 2-vuotias poika.

Antti Luusuaniemestä ja Sebastian Rejmanista on tullut nopeasti ystävät.

Sebastian Rejman on niin ikään mukana sarjan viidennellä kaudella. Hän näyttelee sairaalan uutta lääkäriä Jesseä eli Jesper Adlercreutzia, joka ottaa yhteen Antti Luusuaniemen näyttelemän sydänkirurgi Max Hanssonin kanssa.

Iina ja Sebastian eivät juurikaan törmää toisiinsa Syke-sarjan kuvauksissa, koska studio on iso, eikä heillä ole kovin paljon yhteisiä kohtauksia.

– Työ ja vapaa-aika eivät juuri sekoitu, sillä aikataulut menevät aika ristiin. Mutta hyvin on mennyt, ja on ollut kiva tehdä yhteisiä kohtauksia, Sebastian sanoo.

Iina on ensisijaisesti iloinen Sebastianin saamasta hyvästä roolista.

– Olen onnellinen hänen puolestaan, kun hänellä on niin hyvä rooli. Emme kyllä näe kovin paljoa kuvauksissa, kuten en näe enää edes tuttuja mimmejä. Heitä on jo ihan ikävä, Iina kertoo.

Lena Meriläinen, Tiina Lymi, Iina Kuustonen, Matti Ristinen, Antti Luusuaniemi, Sebastian Rejman Syke-sarjan pressissä.

Tutuilla mimmeillä Iina tarkoittaa Leena Pöystiä, Lena Meriläistä ja Tiina Lymiä, jotka ovat olleet niin ikään mukana sarjan alusta saakka.

Syke, Pe 16.11. Nelonen klo 22.00 & 22.30 & pe 16.11. alkaen Ruutu+

Sebastian Rejman näyttelee uutta lääkäriä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?